elvis ajdin zigonja


AUTOR:
072INFO PORTAL

DATUM:

Hajd što ti država ne želi pomoći u liječenju, hajd što su ti svugdje vrata zatvorena, hajd što sam ja blokiran za uplate preko WESTERN UNION, sada se gospoda iz POREZNE UPRAVE sjetila da blokiraju #paypal uplate. E svaka čast, samo jedno znajte mi se nastavljamo boriti i u inat svima vama i pobjediti ćemo vaš sistem, vaše bolesne duše.
Sada vas sve molim u inat dušmanina da #podijelite ovaj post i da im dokažemo da smo jači…

Hvala Uzvišenom Gospodaru na olakšanju nakon svakog iskušenja, hvala Gospodaru na milosti i pomoći preko vas dobrih ljudi, te Ga molim da svakoga od vas nagradi za bilo kakav angažman u našoj borbi. Amin!!!

Dragi prijatelji nakon operacije Ajdin se osjeća dobro, odmara i drži se upustava koje mu je doktor Turkmen odredio, ponovo smo uveli dijetu da se ne udeblja (i to je preporuka doktora).

Ono što je sigurno to je da Ajdina čeka #ista #operacija #desne #noge, kad tačno to će doktor ocijeniti kada se vidimo na kontroli ako Bog da i kada doktor vidi stanje lijeve noge, obzirom da nas je ova operacija koštala 30.000 € (operacija, troškovi odlaska i dolaska, smještaja). Mi Ajdinov račun za uplate ostavljamo #otvorenim_do_daljenjeg
Sada nam ostaje da nas #podržite i dalje, te da #dijelite naše apele, a mi ćemo se i dalje boriti.

 

Operacija ARTRODEZE (fiksacija zgloba) oba stopala je završna operacija ona Ajdina čeka kroz 2-3 godine..

Svi vi koji želite pomoći našem AJDINU možete to učiniti na ovaj način:

Uplatama na Ajdinov račun:

Za uplate iz BiH
Intesa SanPaolo Banka Zenica
Na ime: Ajdin Zigonja
Račun banke:154-001-00000019-10
Broj Ajdinovog tekuceg racuna: 915791Z1Z66413.
(Ako kojim slučajem neće da prihvati slovo Z, onda možete staviti broj 2)

Ako vam ne dozvoljava ni jednu opciju Ajdinovog računa, stavite račun banke, a u svrhu doznake napišite POMOĆ ZA AJDINA ŽIGONJI i nama banka kasnije prebaci.

Za uplate iz inostranstva:
Intesa Sanpaolo Banka, Obala Kulina bana, 71000 Sarajevo.
Primatelj: Ajdin Zigonja, Reisa Causevica 11
IBAN:BA391542019991579154
SWIFT: UPBKBA22

Za sve dalje informacije o Ajdinovom slučaju, stanju ili bilo koja pitanja, možete kontaktirati oca od Ajdina, Elvis Žigonja.

Kontak telefon: +38762062226 (viber ili Whatsapp) ili na FB grupi koja se zove POMOZIMO AJDINU ŽIGONJI ili ličnom profilu Elvis Žigonja.”