Ella Dvornik otkrila novu „muku“ s Balie

Influencerica Ella Dvornik na svom Instagram profilu podijelila je problem s isharano s kojim se susreću gotovo svi roditelji.

-Ajmo se prestati svađati oko dojenja i formule i popričajmo o problemu tjestenine, riže i pohanog, napisala je Ella, a sudeći po komentarima, pratitelje je dobro nasmijala i potaknula da podijele svoja iskustva s hranjenjem djece.

https://www.instagram.com/reel/CNnWaQzH0ge/?utm_source=ig_embed

-Nakon nekog vremena naučite da stvarno nije bitno jesu li vam djeca dojena ili su na formuli, jer svi s vremenom odrastu u trogodišnjake koji jedu samo tjesteninu, poručila je u videu s „bijesnim“ pogledom, pritom se vjerovatno referirajući na stariju kći, trogodišnju Balie Dee.

„Ja imam dvogodišnjaka koji je upravo smlatio teglicu ajvara na kašiku. Bojim se za njegov želudac i svoj džep“, napisala joj je jedna pratiteljica, a brzo je uslijedio i Ellin odgovor – „Dobro je dok nije kavijar s tartufima“

https://www.instagram.com/p/CFpmfylh4Sm/?utm_source=ig_embed

„Tjestenina i riža bez ičega. Specijalitet kuće“, „Moja opet konzerve sardina i tunjevine jede s povrćem, bez kruha u bilo koje doba dana i noći. Muž i ja ne jedemo ribu baš“, tek je dio brojnih komentara.

IZVORStory.hr
Prethodni članakNovak Đoković uputio čestitku za ramazan i izazvao oduševljenje
Sljedeći članakIspovijest djevojke s balkona: Policija nas drži jer su slike namjerno objavljene na Instagramu