elma i sasa 1000x0 750x425 1


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Pjevačica Elma Sinanović vratila se posle duže medijske pauze na scenu i snimila novu pjesmu, kojom je oduševila svoju mnogobrojnu publiku.

– Prezadovoljna sam kako je moja publika prihvatila novu pjesmu. I spot se savršeno uklopio u cijelu priču. Vojska mojih slušalaca ne trpi neke velike promjene, tako da smo malo modernizovali moj prepoznatljivi zvuk, tako da je ovo stara Elma u nekom novom ruhu. Snimila sam ukupno četiri nove pjesme i spota, u planu je još nekoliko pa da kompletiram novi album. Biće i balada i brzih pjesama. Biće za svakog po nešto – otkrila je Elma.

Šta se događa sa sudskim postupkom i tužbom protiv Saše Popovića?

– To je još na samom početku, jer se stalno traže neki novi dokazi, stalno mi šalju nešto novo. Ali, ja sam uporna. Neću da se smirim, idem do kraja, iako je pravda spora, ali dostižna. Meni je tu najbitnije da ljudi znaju ko je i šta je Saša Popović.

Ne odustaješ od toga da zbog svojih nedjela mora da završi iza rešetaka?

– Apsolutno ne. Koliko mi se čini, nisam ja tu jedina prevarena, javljaju se tu i mnogi drugi glumci i pjevači sa sličnim problemima. To se sve drži “ispod tepiha”. Pitanje je vremena samo kada će to da izađe sve na površinu.

Šta je istina u vezi sa hit pjesmom “Tango” koja je proslavila Milicu Pavlović? Pričalo se da ti se pjesma nije svidjela, pa da si je proslijedila dalje.

– Istina je da je ta pjesma meni oteta, na jedan fin i kulturan način. Ja sam pjesmu snimila, dolazila sam u Beograd tri-četiri puta, Endži Mavrić je radio aranžman, bili su urađeni prateći vokali, produkcija. I samo me je Saša Popović nazvao i rekao mi da ta pjesma ipak ide dugoj pjevačici. Kad sam povukla tužbu i kad smo trebali da se izmirimo, Grand produkcija je trebala da mi snima pesme, ali je on preko noći odlučio da da pjesmu nekom drugom. Ko pažljivo sluša tu pjesmu, može da čuje da prateći vokali sve vrijeme pjevaju: “E, e, Elma”, samo su nalijepili njen glas i to je otišlo u etar. Ja ne krivim Milicu za to, ona to možda nije ni znala. Jedini krivac za to je Saša Popović.