Elvin Kadrić u Restoranu Tapas Zenica

Elvin Kadrić u Restoranu Tapas Zenica
PLAKATKADRA
ELVIN KADRIĆ / MEDIJSKI POKROVITELJ: 072INFO.COM

Definitivno najoriginalniji učesnik nedavno završenog takmičenja u pjevanju “Zvijezda možeš biti ti”, Elvin Kadrić, predstavit će se zeničkoj publici. Elvin je već do sada zabilježio veliki broj uspješnih nastupa u Zenici tako da će i ovaj put zenička publika uživati u interpretaciji hitova na način kako to radi popularni Kadrić.

Valja istaći kako je ovo njegov prvi solistički nastup u našem gradu što je izazov više kako Kadriću tako i Zeničanima koji se odluče doći u Restoran Tapas.

Popularni Sarajlija ovih dana uveliko radi i nastupa što je dovoljan pokazatelj o njegovoj popularnosti ali i kvalitetnim nastupima koje priredi svojim fanovima. Sve ovo garant je kako će se i nastup u zeničkom restoranu dugo pamtiti, a da bi svi zainteresovani trebali požuriti da obezbijede svoje ulaznice na vrijeme. Uz popularnog Kadrića nastupit će i DJ EDWIN koji će se potruditi da “zagrije” atmosferu pred Elvinov izlazak na scenu.

Vidimo se u Restoranu “Tapas” Zenica, 24. maja sa početkom u 19.30 sati. Broj ulaznica je ograničen, a iste možete nabaviti po cijeni od 3,00 KM u Tapasu.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE