SUTRA: Elvin Kadrić u Restoranu Tapas

SUTRA: Elvin Kadrić u Restoranu Tapas

ElvinKadric

Još samo j edan dan dijeli nas do koncerta u Zenici, na kojem će se predstaviti na najorginalniji način, onako kako on zna, učesnik pete sezone muzičkog show-a „Zvijezda možeš biti ti“, Elvin Kadrić.

Do sada, već nekoliko puta je nastupao pred zeničkom publikom i kako on voli reći „…uvijek mi je drago biti u Zenici i pjevati zajedno sa Zeničanima“. 

Koncert se polako bliži, a ističemo da nagradna igra u kojoj osvajate ulaznice za koncert popularnog Kadrića još uvijek traje, a za više informacija posjetite našu FB stranicu. Pomenute karte možete podići pred sami početak koncerta u Restoranu Tapas gdje će se i održati ovaj koncert. 

Ono što je bitno naglasiti da je ovo prvi solistički koncert popularnog Elvina Kadrića u Zenici i da je do sada svaki put nastupao sa nekim od svojih kolega. 

Pored Elvina, dobrom muzikom i brzim ritmovima zagrijat će vas DJ EDWIN, koji će za vas spremiti najbolje i najnovije hitove. 

Naglašavamo, Restoran „Tapas“ Zenica, 24. maj 2013. godine s početkom u 19:30 sati. Broj ulaznica je ograničen, a iste možete nabaviti u Restoranu Tapas pred sami početak koncerta i to po cijeni od 3,00 KM.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica

POVEZANE OBJAVE