Portal 072info

Ema Golijanin: Godina nije bila jednostavna, iskoristila sam je da izgradim svoju ličnost

Screenshot 3 1273
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Bosanskohercegovačka manekenka i fotomodel Ema Golijanin koja godinama živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, osvrnula se na tešku godinu na izmaku, a koja je ispraćena koronavirusom i izazovima u industriji modelinga. Kako je kazala za portal Klix.ba, kao i mnogim ljudima širom svijeta, veći dio ove godine nije bio jednostavan.

“Pandemija koronavirusa je uticala na moj posao i industriji kojom se bavim. Međutim, naučila sam puno pozitivnih lekcija jer sam iskoristila to vrijeme da izgradim sebe kao ličnost, da čitam i poradim na sebi”, rekla je Golijanin.

Što se tiče modelinga, početkom jeseni snimila je kampanju za Marciano by Guess, kolakciju koja je bila u svim Marciano prodavnicama širom svijeta.

“Jako sam sretna sa tom saradnjom”, rekla nam je sarajevska manekenka.

Nedavno je snimila i fotografije u kupaćim kostimima za brend Baes and Bikinis u Marina Del Rey, savezna država California.

“Planiram se posvetiti i baviti vise produkcijom u budućnosti kao kreativni direktor za brendove i dizajnere jer to je nešto u čemu zaista uživam i gdje mogu da izrazim svoju viziju i kreativnost”, rakla je Golijanin na kraju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Klix.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 5
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME