Emilia otkriva kako izgleda život VIP stjuardese: Dobijala je poklone od 100.000 eura, a ispunjava nevjerovatne zahtjeve

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Emilia George, bivša VIP stjuardesa, šokirala je javnost priznanjem šta je sve doživjela i vidjela u prvatnim avionima. Prisustvovala je mnogim bizarnim situacijama, koje ne biste mogli ni da pretpostavite.

Naime, sastavni dio posla stjuardese na VIP letovima mogu da budu i pozivi na intimnu večeru, neprimjereno dodirivanje, neočekivane posjete u hotelu, ali i još mnoštvo nezamislivih stvari.

  • Od večere vrijedne milion dolara do salate od 700 dolara. Novac nije problem kada možete da priuštite privatni avion. Vidjela sam teretane u avionu, disko sobe sa šipkama za striptiz i zlatni prijesto – opisivala je Emilia.

Tokom svoje karijere bogataši i poznate ličnosti su joj upućivali skoro pa nemoguće stvari. Jedan od takvih, na primjer, bio je iznajmljivanje limenog orkestra koji se sastoji od 200 članova kao znak dobrodošlice klijentu.

Ali, njihova mašta nije imala kraja. Tako je platila račun za taksi 660 dolara kako bi pokupila kavijar. Imali su i hitno slijetanje u pola puta kako bi putnici jeli u „McDonald’s-u“.

  • Bilo je tu i potpuno ludih zahtjeva poput onog da im poslužim lososa kome je svirana klasična muzika cijeli život – rekla je.

Dešavale su se i prosidbe. Jedan vlasnik privatnog aviona tražio je da njegova posada nosi „nastrane“ uniforme, a svako ko se tome usprotivio – dobio bi otkaz.

Sa druge strane, lijepa strana ovog posla, kako Emilia ističe, je napojnica od 4.000 dolara, pokloni koji uključuju skupocjene Rolex satove, “Hermes” torbice i VIP karte za razne manifestacije.

Kada bi ostajali u nekom gradu, smještaj bi bio obezbjeđen u u najluksuznijim hotelima, a hranili bi se u najelitnijim restoranima. Nerijetko se dešavalo i da dobije vozača i ličnog asistenta. Takođe, imala je i budžet za uniforme.

Sa vlasnicima aviona su putovale žvotinje poput sokola, mladunaca lavova i majmuna, tako da je morala da bude spremna na neočekivane goste. A kvalifikacije koje treba da imate za ovaj posao su mnogo strpljenja, diskretnost, kao najvažnija stavka, ali i da brzo mislite.