Emina Tufo dobila svih šest tastera, potom odustala od takmičenja

Emina Tufo dobila svih šest tastera, potom odustala od takmičenja

Emina Tufo se obratila svojim fanovima i prijateljima na Facebooku, te mnoge iznenadila, obzirom da je rekla da je uz svih 6 dobijenih tastera, svojevoljno napustila takmičenje i da se ipak zahvaljuje Grandu na pruženoj prilici.

Njezin status prenosim u cjelosti:

“Ovako dragi moji prijatelji i prijateljice,što facebook što lični i svi oni koji poštuju moj rad. Danas je završilo snimanje 5og kruga ZVEZDA GRANDA,gdje se završava moje posljednje pojavljivanje u takmičenju. Zapravo, prošla sam direktno u 6ti krug,međutim nisam potpisala ponuđeni ugovor iz ličnih i samo privatnih razloga, koji nadam se razumijete. U to ne bih svakako da ulazim. Tako da moj duelista Kristina Denić nastavlja takmičenje direktno i ja joj želim svu svu sreću u nastavku,kao i ostalim tamičarima za koje sam sretna da sam ih upoznala. Zahvalila bih se prije svega GRAND televiziji na pruženoj prilici, veliki je ovo uspjeh za mene. Zahvalila bih se svim svojim fanovima i ljudima koji me vole i pružaju mi podršku. Hvala osoblju i vlasnici Catwalka na predivnim haljinama, hvala Frizerskom Salonu “Image” i vlasniku za susret za frizure tokom nastupa i hvala mojoj Emini Bajrović za šminku.

Izvinjavam se svima koji su pratili moje snimke na youtube sa takmičenja jer su oni uklonjeni večeras od strane Grand Televizije s obzirom da je opravdano jer sam odustala.

Nadam se da ćete imati razumijevanja za sve ovo! Ljubim vas!”, napisala je na Facebooku.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE