Emotivna ispovijest Jelene Karleuše tjera na razmišljanje!

jelena karleusa 1 750x500 3
Podijelite vijest

Najveća pop diva Jelena Karleuša ogolila je svoju dušu o tome zbog čega njeno ime decenijama podiže buru među onima koji ga spominju. Na pitanje da li se osjeća kao četrdesetčetvorogodišnjakinja, jasno je rekla:

– Žena mojih godina? Ne razumijem? Slavim život i dan kad me je majka rodila. A to kako se ja osjećam postavljeno je u tonu kao da punim 144 pa sam čudo prirode. Kakvo je to žigosanje brojevima, kakvo je to obilježavanje i stavljanje nekakve kazne i omče oko vrata jednoj ženi? I to jednoj ovakvoj ženi? Tretirajte me kao vampira, sisam crveni sok života iz svega što mogu i zauvijek sam mlada. A možda imam 10 vijekova života iza sebe. Osjećam se odlično, izgledam fantastično. Ako bih nekom rekla da imam hiljadu godina, da li to znači da sam automatski nepodobna za nešto? Za šta – počela je Jelena veoma žustro dodajući i svoje mišljenje i o svijetu koji ne shvata jake i nezavisne žene, i koji bez ustručavanja diksredituje žene zbog godina čim pređu četrdesetu.

ČITAJ JOŠ:  Karleuša svojevremeno pjevala u Jelahu kod Tešnja, a danas Bosanke nazvala seljankama 

– Sve su to mali igrači, malih srca i uskih vidika. Zato se ja nikada nisam uklapala u ovu našu sredinu. Pošto nisam rođena u Americi gdje bih bila bog i batina, trudim se da Amerika i svijet vrlo prate ono što ja radim. Ameriku ću na kraju natjerati da dođe na Balkan. Polako, tek sam počela, a i izlazi novi album. Moj savjet svima je da žive koliko mogu do izlaska albuma, a poslije neka se pakuju za Turkmenistan, tamo ima mjesta. Smatram da svi na našoj muzičkoj sceni treba da se grupno mole da mi se nešto desi i da album ne izađe. Jer kad izađe, biće kuku lele.

ČITAJ JOŠ:  Karleuša svojevremeno pjevala u Jelahu kod Tešnja, a danas Bosanke nazvala seljankama 

– Mene može da diskredituje samo ona ili onaj koji izgleda bolje i mlađe od mene, ko ima više energije, više uspjeha, više snage i u životu i na sceni. Iskreno, ne znam za takve. Ima dobrih, a ja sam najbolja jer tako kaže moje ogledalce. Znate ono ogledalo koje zla kraljica pita svako jutro ko je najljepši na svijetu? E, za sada je sve OK, kad naiđe neka Snežana, riješit ćemo je jednom otrovnom jabukom,  rekla Jelena, a nedavno je na svom Instagramu podijelila i sliku čiji je opis potvrdio sve ovo što je govorila.

ČITAJ JOŠ:  Karleuša svojevremeno pjevala u Jelahu kod Tešnja, a danas Bosanke nazvala seljankama 

Svet