FB768D39 2A4F 4EC1 A990 B30BA1E8E8A6
AUTOR: P.D.
DATUM: stu 21, 2021 @ 18:10
KATEGORIJA: BiH / Vijesti
FIXGEHALT

Zeničanin Husejn Hadžiavdić preminuo je jučer u 28. godini života, a ova vijest rastužila je sve one koji su ga poznavali. 

NER FIT

Dženaza-namaz klanjat će se sutra u 13 sati, na Gradskom groblju “Prašnice” u Zenici. 

Povodom smrti Huse, koji je bio poseban i kojeg su svi voljeli, oglasio se njegov otac, a objavu sa Facebook profila prenosimo u cijelosti: 

-Dragi moji prijatelji, ovo je moja posljednja objava na Facebooku. Ustvari, moj babo će to učiniti za mene. 

Tekst se nastavlja nakon reklame

Kao što znate, jučer sam napustio ovaj svijet. Borio sam se zaista kao lav. Ali valjda sam bio draži našem Gospodaru. Hoću da znate da sam vas volio svim srcem i dušom. 

Zahvalan sam za svaki like na Facebooku, za svako srce koje ste mi slali u komentarima. Ne možete zamisliti koliko radosti i ponosa ste mi sa tim u srce unijeli. Dragi moji, ne tugujte. Ja sam sada na ljepšem mjestu. 

Na zemlji ste svi bili u mom srcu. Kada sam pošao sve sam vas stavio u moju čistu i nevinu dušu i ponio sa sobom.. Ne tugujte dobri moji. Ovamo gdje je moja duša stigla nema tuge ni žalosti. Nema tame. Nema ni bolesti. Nema ni Downovog sindroma.

Ovdje je svjetlo i ljubav. Svi smo ovamo sretni. Veseli smo. Puno mojih prijatelja iz škole, koji su prije mene stigli ovamo, sreo sam. Ovamo nismo posebni.. Ovamo svi lijepi i sretni. I na kraju još jednom.

SVE VAS VOLI VAŠ HUSO LAV – stoji u objavi na Facebooku. 

LIDER