Enis Bešlagić i Tarik Filipović se javno šale na račun Petra Graše

873x400 10
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Domaći voditelj i glumac, Tarik Filipović, na svom je Instagram profilu čestitao rođendan supruzi Lejli.

„Sretan rođendan, ljubavi. Prvi da nisam uz tebe u naših zajedničkih šesnaest. Nadam se sljedećih još barem toliko zajedno koliko danas slaviš“, napisao je u opisu.

Mnoge su se domaće javne ličnosti pridružile čestitkama, a ipak je najveću pažnju pokupio šaljivi komentar Enisa Bešlagića.

“Dragi brate, neka je sretan Lejli rođendan. A realno, nije ti prvi da nisi bio uz nju. To da je svaki rođendan bio uz svoju dragu, može reći samo Grašo”, napisao je glumac, a Tarik mu je odgovorio emotikonima koji plaču od smijeha.

ČITAJ JOŠ:  Tarik Filipović iz Zagreba: Ljudski život se ne može nadoknaditi

Inače, nova veza Petra Graše i Hane Huljić već je nekoliko dana glavna tema domaćih medija. Naravno, nije trebalo proći mnogo vremena, a da se ne pojave napisi o tome da je kći Tončija Huljića trudna s popularnim pjevačem.

No, ovoga se puta pjevač veoma brzo oglasio.

“Prvi put čujem za to”, prokomentarisao je Grašo tračeve za tportal.

“Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita. Tim više što je Tonči Huljić moj sadašnji punac, otkako je napisao ‘Misu’, postao je još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka”, rekao im je kroz smijeh pjevač.

ČITAJ JOŠ:  POLUGOLA DJEVOJKA IZ BIH NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Objavljeno još fotografija, pljušte komentari (FOTO)

GODISNJICA
MARKETING