Portal 072info

Epilog stravične nesreće na putu M-17: Zeničanku spašavali vatrogasci, zadobila teške povrede glave i lica

Jedna ženska osoba inicijala A.D., rođena 1989. godine, teško je povrijeđena u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na putu M-17 u Jelini kod Zenice.

Kako saznajemo, povrijeđena je zadobila teške povrede glave, lica i ekstremiteta, konstatirane u Kantonalnoj bolnici Zenica, a nakon dijagnostičkeobrade u Odjelu urgentne medicine, hospitalizirana je u Odjelu ortopedije i traumatologije radi daljeg medicinskog tretmana

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prema riječima Aldine Ahmić, portparola Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), u nesreći su učestvovala dva putnička vozila i jedno teretno.

– U nesreći je povrijeđena jedna osoba. Saobraćaj na ovoj dionici još je obustavljen i koriste se alternativni pravci – pojašnjava Ahmić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ekipa portala Avaz.ba neposredno nakon nesreće bila je na licu mjesta. Zatekli smo stravične scene smrskanih automobila, šlepera kojeg je bankina zaustavila da ne sleti u provaliju, krv…

Brojni očevici nesreće s nevjericom su promatrali dešavanja. Na lice mjesta odmah su izašle policijske i ekipe hitne pomoći, kako bi se pružila pomoć povrijeđenoj.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kako tvrde očevici, povrijeđenu A.D. spašavali su vatrogasci. Ona je bila zarobljena u automobilu. Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, koji su sjekli lim da oslobode povrijeđenu, spriječena je veća tragedija.

Uviđajnim radnjama koje su u toku, bit će poznate zvanične okolnosti koje su dovele do nesreće.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Avaz.ba

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME