ESTRADI NEĆE BITI DOBRO: Laća uskoro otkriva imena ljudi koji Marini Tucaković duguju novac

laca intervju1 e1633514885895 750x341 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Tekstopisac Milan Laća Radulović, iako je i dalje u šoku zbog smrti majke Marine Tucaković, odlučio je da se nakon što prođe 40 dana žalosti obračuna sa jednim dijelom estrade.

On, tvrde izvori, planira da otkrije imena onih pjevača koji su ostali dužni njegovoj majci, ali i da ispriča kako je on uspio da od velikih zvijezda naplati dugove i ko im je okrenuo leđa.

Kako prenose mediji, Laća se prije nekoliko dana povjerio svojim bliskim prijateljima da mnogima sa estrade neće biti dobro kada on bude progovorio o svim estradnim tajnama o kojima je godinama ćutao. Iako njegova majka nikada nije javno govorila o imenima pjevača sa kojima je imala neke nesporazume ili dugovanja, osim što je pominjala Acu Lukasa, Laća je odlučio da sve otkrije.

Među prvima koji će mu se naći na udaru navodno je Ceca Ražnatović, prema kojoj odavno gaji netrpeljivost, što je, kako su brojni mediji prenijeli, kulminiralo na dan Marinine sahrane, kada je od nje zahtijevao da se s pojedinim kolegama, udalji od groba njegove majke.

Laća se nikad nije libio da iznese svoj stav o Ražnatovićki, te ju je početkom godine javno na svom Tviter nalogu prozvao. Tom prilikom je rekao da više ne može da ćuti, te da je ušao u raspravu sa pjevačicom zbog novca, jer joj je, kako kaže, bilo skupo da plati pjesme koje je on pisao za njenu kćerku Anastasiju.

– Da se razumijemo. Jer ne mogu više da krijem informacije. Jedne noći Nanogica je poslala meni poruku: “Meni je to skupo k’o Marina!” Prije toga, troškovnik sam triput ispostavio. Sve bi to bilo prihvatljivo da nisam potcijenjen i uvrijeđen na nivou: “Skupo mi k’o majka” usred mermera Ljutice Bogdana. Ovo nema veze s pravdom. Nema veze sa slučajem. Ima veze s tim da je moja majka bila skupa – napisao je tada Laća na Tviteru.

On je u razgovoru sa bliskim osobama ispričao da su ga te Cecine riječi veoma pogodile, jer je ispalo da je Marina preskupa, a svi pjevači, pa i ona sama su na njenim pjesmama zaradili mnogo više novca. On je takođe rekao i da će javnosti otkriti kako je uspio da od Ražnatovićke, uz pomoć jednog saradnika, naplati dugovanje za Anastasijin album. Ispričao im je da je pjevačici bilo najteže da da novac na kraju i da ju je čekao neko vrijeme. Ono što je Laća isto zamjerio Ceci jeste i priča koja se pojavila u medijima, da je Ražnatovićeva plaćala Marini liječenje od teške bolesti, što on negira, ali priznaje da je zvala bolnice i pružala moralnu podršku.

Osim Cece, na Laćinoj “crnoj listi” nalazi se i Aca Lukas, koga su njegovi roditelji Marina i Aleksandar Radulović Futa tužili zbog novca koji im, kako su oni tvrdili, duguje za jednu turneju. Sud je tada presudio u njihovu korist, ali kako je Marina jednom prilikom izjavila, Lukas to nikada nije isplatio.

-Kada su svojevremeno radili turneju, Futa je morao da pozajmi pare da bi ga isplatio unaprijed, a dogovor je bio da kada se sve to završi, od koncerata da ugovoreni dio novca. Iznos je bio baš veliki, on to nikada nije uradio, čujem da kaže kako je dao na ruke, ma jeste, bogati – ispričala je svojevremeno Marina.

GODISNJICA
MARKETING