Portal 072info

Estradnjaci nasjeli i uplaćivali novac za bolesno dijete

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Splitska policija je na ispitivanje na splitsko Općinsko državno odvjetništvo privela 32-godišnjeg Tonija Eterovića iz Splita, vlasnika i urednika portala Udarno.com.

U policijskom izvještaju stoji da se 32-godišnjak sumnjiči da je 11. septembra na internetskom portalu kao odgovorna osoba objavio tekst u kojem je naveo lažne podatke i lažnu fotografiju o teško bolesnom djetetu kojem je za troškove operacije potrebna novčana pomoć od 15.000 eura.

Policija navodi da je u tom tekstu naveo kontakt telefon i žiroračun za uplatu novčanih sredstava koji je otvoren u banci, a koji je glasio na ime udruge čiji je i osnivač. Na navedenom žiroračunu bilo je 126.500 kuna koje je podigao osumnjičeni 32-godišnjak.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na ovu tužnu priču nasjeli su i neki poznati hrvatski umjetnici i estradne zvijezde koji su, ne sluteći da se radi o prevari, uplaćivali novac.

Prema saznanjima, istina je otkrivena kad je jedna od žena koje su željele uplatiti novac za liječenje bolesnog dječaka otkrila da je ista fotografija već objavljena na ruskom portalu Channel4.ru. Naime, originalni tekst objavljen na ovoj internetskoj stranici poziva građane da pomognu sedmogodišnjem Liharevu Saši (Likharev Sashi), koji boluje od akutne limfoblastične leukemije.

Avaz

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

dino pasalic knjiga promocija