EURO TURNEJA: Čelik Junior za dvije sedmice stiže u Italiju

DSC_1121

U sklopu Europske turneje vrijedna škola rukometa ČELIK JUNIOR uspješno obilazi mnoge zemlje i ostvaruje odlučne rezultate.

Ova škola, koja važi za jednu od najperspektivnijih i najbolje organizovanih škola u regionu iza sebe ima mnoštvo odigranih turnira, kao i posjecenih država, gradova. U sklopu Europske turneje 2013. obišli su Francusku, Njemačku, Luksemburg, Austriju, Sloveniju i Hrvatsku, a za dvije sedmice će stići u Italiju sa svoje tri muške selekcije i predstavljati našu zemlju na velikom Euro rukometnom kupu.

Osim turnira u Italiji bliži se još mnoštvo istih, pa tako ova škola do sada za drugi dio godine ima pozive u Estoniju, Slovačku, Srbiju, Hrvatsku, opet Italiju, te kao šlag na kraju organizovat će svoj turnir u Zenici na kojem se već uveliko radi i procjenjuje se već sada da bi mogao biti najmasovniji od organizovanja ovog već tradicionalnog turnira.

POZIVAMO sve one koji žele da pruže podršku u radu škole rukometa “Čelik Junior” to urade u idućih par dana. Školu možete kontaktirati preko FB stranice ili pozivom na broj telefona 061 469 424.