Eurosong je kumovao velikoj ljubavi između Jovane i Željka Joksimovića: “Oboje smo bili zauzeti”

Eurosong je kumovao velikoj ljubavi između Jovane i Željka Joksimovića: “Oboje smo bili zauzeti”

Proslavljeni kantautor Željko Joksimović nedavno je nastupio u finalu takmičenja za srbijansku pjesmu  Evrovizije povodom obilježavanja 20 godina otkako je s pjesmom „Lane moje“ nastupio na Eurosongu predstavljajući Srbiju i Crnu Goru.

Tad je osvojio drugo mjesto, a evrovizijsku publiku totalno oduševio, pa ne čudi što se i kasnije vraćao na ovo takmičenje, bilo kao izvođač ili kao autor. Nakon što je Marija Šerifović 2007. pobijedila na Eurosongu, pjevač je naredne godine u Beogradu vodio program s voditeljicom Jovanom Janković, a upravo tada započela je njihova ljubavna priča koja traje i danas, piše Scena.hr.

Jovana i Željko upoznali su se te 2008. godine, a malo je poznato kako je on postao voditelj Eurosonga u Srbiji. Naime, upravo je Jovana predložila da čuveni pjevač i kompozitor vodi program i bude pored nje na pozornici.

– Kad je Marija pobijedila, svi smo bili presretni. Dugo se nagađalo ko će biti voditelj, a ja sam na nekoliko sastanaka predlagala da baš Željko bude voditelj, on je pjevač koji je dobro poznat evrovizijskoj publici. Prije nego što smo se upoznali, ljudi su mi govorili da je on arogantan i čudan tip, ali mislim da su pogriješili. Od prvog dana smo se poklopili i na samim probama smo bili dobro uigrani – prisjetila se Jovana jednom prilikom.

U emisiji ‘Iz profila’ otkrila je i da su oboje u tom trenutku bili u vezama.

– Oboje smo bili zauzeti kad smo se upoznali. Mislim da se ljubav ili dogodi ili ne dogodi. Nama se dogodila, ne zbog toga što smo puno vremena provodili zajedno, nego se jednostavno samo dogodila – objasnila je voditeljica.

U tom trenutku ona je bila jedno od najpoznatijih TV lica, no svoj privatni život nikad nije eksponirala javno. Nakon što je obznanila svoju ljubav s jednim od najpopularnijih muzičara u regiji, Jovana se našla u neočekivanoj situaciji – postala je tema tabloida.

– Ja sam do tada medijima davala izjave samo o poslu. Nastao je problem, radila sam na RTS-u, izbrojala sam da smo oko osam sedmica bili na naslovnicama, meni je to bilo dosta čudno, ali smo na kraju nadišli sve – istaknula je.

Nakon nekoliko godina skladne veze Željko i Jovana vjenčali su se na Maldivima 20. januara 2012. godine, tiho i bez medijske pompe.

– Bila je to čista formalnost jer je za nas vjenčanje ono što smo već obavili na Maldivima – rekla je voditeljica nakon intimnog vjenčanja. Par je potom dobio sina Kostu, a poslije dvije godine braka priredili su i romantično crkveno vjenčanje u Beogradu.

Nakon toga njihovu sreću upotpunile su bliznakinje Srna i Ana.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE