Portal 072info

Evo četiri razloga zbog kojih je pametno osigurati smartphone

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Mobitele danas ne koristimo samo za pozive i poruke već i za provjeru e-mailova, igranje igara, slušanje glazbe, fotografiranje, surfanje… Ovi uređaji postali su sastavni dio našeg svakodnevnog života i zbog toga postoji mnogo razloga zašto je važno zaštititi ovu investiciju. 

Pokriva scenarije koje jamstvo ne pokriva

Dok jamstvo pokriva probleme kao što su softverski nedostaci i mehanički kvarovi, ono neće pokriti scenarije kao što su korisničke štete, gubitak ili krađa. Krađa mobilnih telefona rastući je problem diljem svijeta, a ako vam mobitel jednostavno nestane, jamstvo vam nažalost ne može pomoći. No, detaljno trebate proučiti što sve i pod kojim uvjetima osiguranje pokriva.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pristupačno je

Ovisno o modelu telefona koji imate, osiguranje mobitela stajat će vas od 15 kuna mjesečno. Za popravak i procjenu štete zaduženi su ovlašteni servisni centri.

Postupak je jednostavan

Ako se nešto dogodi vašem telefonu, morate podnijeti zahtjev s podacima o vašem mobitelu i dobit ćete novi, isti model uređaja ili ako to iz nekog razloga nije moguće, uređaj istog proizvođača koji je prema tehničkim performansama najsličniji proizvodu koji se zamjenjuje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zamjena mobitela je skupa

U slučaju da je vaš mobitel ukraden, izgubljen ili mu jednostavno nema spasa, naći ćete se u situaciji da morate kupovati novi mobitel. To će vas stajati dodatnih nekoliko tisuća kuna.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME