Portal 072info

Evo kako da osvojite djevojku koja je iznad vaše lige

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ti si prosječan momak, a ona savršena djevojka? Evo kako da joj priđeš!

Prvo prijatelji, pa ljubavnici
Ponekad se prijateljska zona isplati, budući da istraživanja Univerziteta u Teksasu otkrivaju da je najbolje upoznate djevojku prije nego što je pitate da izađete, jer će vas to učiniti mnogo atraktivnijim i njoj simpatičnijim.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U toku studije, procjenjivao se stepen atraktivnosti parova, koji su počeli da izlaze brzo nakon upoznavanja. Ali parovi koji su bili prvo prijatelji prije nego što su postali ljubavnici imali su izraženije i dosta drugačije rezultate u studiji. Drugim riječima, par ljudi prosječnog izgleda mogu da počnu da se zabavljaju odmah nakon upoznavanja. Ali obični momak iz kraja i seks bomba, ipak treba da se druže nekoliko mjeseci prije nego što pokušaju sa romansom.

Dozvolite da vaš prosječan izgled zasjene vrline
Ciljanje na produžetke uključuje niz drugih faktora i daje vam šansu da pokažete svoj ubilački šarm i ličnost, da zasijate i promjenite nečiju površnu percepciju na osnovu izgleda“, kaže autor studije Lusy Hunt. Što je više poznajete, više ćete joj se dopasti, jer će imati priliku da vas bolje upozna i da joj postanete atraktivni (bez obzira na prosječan izgled). U međuvremenu, ostanite u igri i posmatrajte i druge djevojke, jer ne želite da se vežete i čekate na vezu, do koje možda neće ni doći.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prema rezultatima ovog istraživanja, ako je prošlo više od 17 mjeseci, a uzajmna privlačnost se nije sasvim razvila, možda je vrijeme da krenete dalje.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME