Evo kako je Dalila Dragojević izgledala prije operacija: Mislila sam da ću umrijeti od bolova

Podijelite vijest

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga” i “Parovi” Dalila Dragojević javnosti je postala poznata nakon pojavljivanja u ovim rijalitijima. 

U jednoj sezoni, Dalila je pobjedila u “Parovima” osvojivši prvo mjesto. 

Nakon toga, Dalila je, sa sada već bivšim mužem bila učesnik “Zadruge”, a za sve ovo vrijeme gledaoci kraj malih ekrana i njeni pratioci na mrežama bili su u prilici da vide kako se malo po malo mijenja fizički. Danas je druga osoba. 

ČITAJ JOŠ:  DALILA DRAGOJEVIĆ POSTALA MILIONERKA: Sve joj krenulo nakon razvoda od Dejana

Dalila Dragojević u "Parovima"Dalila Dragojević u “Parovima” FOTO: PRINTSCREEN

Dalila je nedavno progovorila o tome šta je sve promjenila na sebi.

– Radila sam usne, radila sam malo jagodice i malo botoks. To je sve što za šest mjeseci izađe iz tvog tijela, a ti ako želiš možeš to ponovo da uradiš. Operisala sam nos zbog devijacije i imala sam koščicu koju sam ispravila. Niti sam ga skratila, niti sam dirala ožiljak – rekla je Dragojević.

Ona je prije ulaska u Bijelu kuću u “Zadruzi” odlučila da izvadi silikone iz usana, a kako je navela, mislila je da će umrijeti zbog bolova.

ČITAJ JOŠ:  DALILA DRAGOJEVIĆ POSTALA MILIONERKA: Sve joj krenulo nakon razvoda od Dejana

– Operacija prošla u najboljem redu. Mislila sam da ću da umrem – napisala je ona tada.

Objava na Instagramu Objava na Instagramu FOTO: PRINTSCREEN

– U julu, tačnije 21. jula imam zakazanu operaciju usana. Ja kad sam prvi put radila usne, kad se pojavio biopolimer da se radi i tako ti sintetički materijali, hijaluron tada nije postojao. Tada sam uradila jedan mililitar, to se zove jedan kubik, u donju i gornju usnu. Međutim, on se u donjoj baš lijepo razgradio, a u gornjoj usni ovdje baš sa strane primjetim kad pričam na snimku da mi ta strana pada dole. Kada zagrizem usnu, napipam tu kuglicu. Odlučila sam da to operišem. Tokom operacije niste uspavani, ali ide lokalna anestezija, namaže se usna da to utrne i onda se sječe – opisivala je Dalila proces intervencije ranije, na svom Instagramu.