Portal 072info

Evo kako muškarci traže izgovor za prekid veze

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Većina muškaraca izbjegava direktan razgovor kada je u pitanju prekid veze. Samo iz njima znanih razloga muškarci izbjegavaju reći pravi razlog zašto ne žele vezu s vama. Najčešće okolišaju, ne javljaju se na vaše pozive, i nalaze izgovore. Eh, izgovori su nešto gdje ćemo se zaustaviti i otkriti vam koji su to najčešći izgovori kada je u pitanju prekid veze:

Zaslužuješ boljeg od mene
Kako bi iz veze izašli čistog obraza, muškarci su spremni sebe staviti u poziciju žrtve, pa će tako kao izgovor za raskid često istaći da oni partnerici ne mogu pružiti onoliko koliko zaista zaslužuje. Situaciju raskida preokreću u priliku za novi početak voljene s drugim partnerom.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Nisam spreman za vezu
Nespremnost za ozbiljnu vezu može biti opravdanje jedino kada faza kratkotrajnih druženja ne preraste u nešto ozbiljnije. Ali, ako ste mjesece proveli u razmjeni najintimnijih trenutaka, ovakva izjava je čista laž. Muškarci ovim izgovorom samo potvrđuju svoju neozbiljnost i nespremnost da se vežu, a stručnjaci savjetuju da je veza s takvim čovjekom čisto gubljenje vremena i truda.

Problem je u meni, ti si predobra
Sposobnost da se izmigolje iz veze bez prevelike drame muškarcima itekako ide od ruke, posebno kada nonšalantno krivicu preuzimaju na sebe. Naravno, tu se prije svega radi o stvaranju prividnog osjećaja sigurnosti u namjeri da svoju partnericu ne povrijede. Izgovor “ti si super, ali ja te nisam vrijedan” je lažan izgovor.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6