Portal 072info

Evo kakvo se vrijeme naredna tri dana očekuje u BiH

U Bosni jutros hladno i maglovito uz mraz, međutim očekuje se dugotrajna magla u većini krajeva Bosne.

Ponegdje se oko sredine dana i poslijepodne nakratko može sunce ukazati.

PROGNOZA VREMENA ZA 8.12.2015 (Utorak)., U Bosni i Hercegovini umjerena do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama u Bosni se očekuje magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura zraka većinom između –2 i 4, na jugu zemlje od 2 do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 11, na jugu zemlje od 11 do 15 stepeni Celzijusa.

PROGNOZA VREMENA ZA 9.12.2015 (Srijeda)., U Bosni i Hercegovini umjerena do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u zapadnim i istočnim područjima Bosne može pasti i malo kiše, a na planinama i malo snijega. Po kotlinama u Bosni se očekuje magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura zraka većinom između –2 i 4, na jugu zemlje od 3 do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10, na jugu zemlje od 11 do 15 stepeni Celzijusa.

PROGNOZA VREMENA ZA 10.12.2015 (Četvrtak)., U Bosni i Hercegovini umjerena do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u zapadnim područjima Bosne može pasti i malo kiše, a na istoku i malo snijega. Jutarnja temperatura zraka većinom između –2 i 3, na jugu zemlje od 2 do 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 8, na jugu zemlje od 10 do 13 stepeni Celzijusa.

Dnevni avaz

 

 

Podijelite članak