Portal 072info

Evo kakvu ženu bi da oženi koji horoskopski znak: Ovan hoće nesrećnicu, a Rak drugu mamu

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Evo kakvu ženu traži koji znak…

Ovan
Najbitnije mu je da njegova partnerka misli da je on najljepši, najbolji i najpametniji, a ukoliku mu i na jedan način pokuša protivrečitii ili slomiti ego, ubrzo neće biti dio njegovog života. Ovan ima svoj raspored, svoj život u koji se možete, a i ne morate uklapati – dok god on ne mora da pravi kompromise.

Bik
Želi devojku s kojom će se zabavljati u kafiću ili restoranu, jer Bik voli da uživa u društvu svoje partnerke, ali i neometano da uživa u redu i miru, pa mu nemojte dolaziti sa spontanim planovima i odlukama. Kod Bika sve mora biti planirano, ali u skladu s njegovim rasporedom. Uz to, ukoliko niste veliki fan kuvanja, ne prilazite mu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Blizanci
Blizanci su zadovoljni dok god ima zabave, a pored njih ćete se neretko osjećati poput tinejdžerke. Iako je to češće dobro nego loše, pripadnik ovog znaka tako će se ponašati i u ozbiljnim situacijama. Ukoliko ne uživate u dopisivanju do kasno u noć ili znatno povećanje telefonskog računa, njegovo društvo neće vam pristajati. Njega ne možete natjrati da radi ono što vi hoćete, jer nije podložan manipulacijama – ne manipulirajte manipulatorom. Prazne priče ni o čemu može voditi celodnevno.

Rak
Raspoloženje mu se mijenja brzo, a s obziorm na to da je često napet, često će iznenada planuti. Rakovi vole da im se neprestano ugađa – počeviši od hrane, pa do mjesta na koja ćete izlaziti. Svašta im smeta, pa ćete često morati da pristajete kompromise ukoliko očekujete uspješnu vezu. Da biste dobili dobar savjet, popričajte s njegovom mamom. Njegova porodica mu je na prvom mjestu, pa nikad nemojte stajati između. Ako niste spremni na prilagođavanje njegovom svijetu, ljubav potražite negde drugde.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Lav
Najglasniji i najupadljiviji pripadnik horoskopa, Lav mora biti u centru pažnje. Ne obraćate li dovoljno pažnje na njega ili ga zapostavite čak i na jedan dan, osjetićete posljedice. Teško podnosi situacije koje nisu po njegovoj volji. Ako ne želite slušati monologe koji će ga veličati ili ga sami svakodnevno ne hvalite, najbolje je da odustanete od pripadnika ovog horoskopskog znaka.

Djevica
Pedantan, lijepo obučen, ispeglan i sređen muškarac Djevica je gotovo uvijek u savršenom redu. Svemu i svakome može naći manu, ali komentare ne uskraćuje ni sebi. Cinizam čuva u malim bočicama, teško ga je uveiti da ste možda vi u pravu, jer on uvijek nađe put do jednog rešenja za sve. Može planirati cio život s vama, a opet ne uraditi ništa. Ovaj muškarac mora da shvati da nije sve savršeno i da se lični odnosi i osjećanja ne planiraju, jer nisu posao.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vaga
Nelagodnost i neodlučnost dvije su mane ovih muškaraca. Oni će se uvijek truditi da naprave kompromis. Neće se u početku znati jesu li zaljubljeni ili samo lijepo odgojeni. Ne vole biti sami, uvijek su u društvu ili u krugu porodice, a s vama ukoliko pronađu vremena. Ipak, ovi muškarci znaju kada se moraju izviniti, a moguće svađe i konflikte izbjegavaju u širokom krugu.

Škorpija
Ovaj muškarac se teško veže, a sklon je poistovjećivanju ljubavi i seksa. Njemu je bitno imati redovne doze zadovoljstva, dok sve ostalo može čekati. Ljubomoran je i posesivan, ali je takav jer je nesiguran. Mislite li da imate dovoljno energije i mašte, ali i strpljenja za ovog muškarca, pred vama je izazov. Ako niste spremni na totalnu posvećenost, možda biste voljeli da izbegnete vezu s ovim muškarcem. Nema kompromisa. Nema kajanja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Strijelac
Nestalan i promjenjiv, ovaj veseli pripadnik horoskopa neće se moći dugo zadržati pored vas ako mu stalno namećete svoje stavove i kontrolišete njegovo vrijeme. On voli svoju slobodu više od ičega. Ne želi da mijenja ništa na sebi, već od partnerke očekuje da prati njegov ritam. Nekad ne zna što hoće, ali zna šta neće. Svoju životn filozofiju ne mijenja za nikoga, pa se nemojte truditi govoriti mu što mu je činiti. Na taj ćete se način vrlo brzo pronaći pred njegovim vratima.

Jarac
Može pričati satima, ali i čekati danima. Dnicijative nema, pa se teško odlučuje prići djevojci koja mu se sviđa. Ako je već u vezi, sve mora biti prema pravilima kako bi djevojka bila izabrana za onu koju će predstaviti svojima. Spor je, ali temeljab. Izdržite li njegove testove s visokom dozom razumjevanja i strpljenja, očekujte uspjeh. U suprotnom idite dok nije prekasno.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vodolija
Neuhvatljivi. Vezati ga uz sebe u ozbiljnu vezu je teško, a u brak gotovo nemoguće, pa se ne nadajte prerano. On više voli da živi za društvo i izlaske, nego za zajednicu koja podrazumeva neku obavezu. Brak ne shvata ozbiljno, tačnije, ne shvata njegovu svrhu kao išta više od običnog papira. Njegova tajna je u tome što će prihvatiti samo onu ženu koja mu prvenstveno bude prijatelj, a onda sve drugo. Dok takvu ne nađe, vernost mu neće biti najjača strana.

Ribe
Teško se otvara drugima. Kreće u akciju tek onda kada je siguran da se osoba može uklopiti u njegov stil života. Vrlo je bitno da ih ne ograničavate, jer u takvu vezu neće ulagati svoju energiju. Ljubitelj je muzike i filmova, pa s njim možete uživati u umetnosti. Nije zaljubljive prirode, pa je za dobar odnos i uspješnu vezu potrebno nešto više vremena i strpljenja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME