Evo ko je novi dečko Dalile Dragojević: Ima vozni park, privatan biznis, moćnik iz sjenke koji starletu voda po luks destinacijama!

Podijelite vijest

Drugoplasirana zadrugarka Dalila Dragojević otkrila je nove detalje o dečku, kojeg je u javnosti predstavila pod imenom Gringo.

Iako ga strogo čuva u tajnosti, Dragojevićka je ispričala čime se bavi, kao i da ima svoj vozni park i da posjeduje dva skupocjena automobila.

– Ništa nije otkriveno, sve dok ja ne budem to željela. Da li sam zaljubljena, ne bih o tome, ja sam srećna, to je najvažnije! Nisu pogodili još ništa! – govori Dalila.

ČITAJ JOŠ:  GORE OD ŠPANSKE SAPUNICE: Luka Nikolić otkrio šta se desilo sa Dalilom

– Iskoristila da odem do Hrvatske, vidjela sam da imam i tamo vjerne fanove, nisu fanovi, nego je podrška tamo nečija, ali opet nisu uspjeli, ja sam toliko pametna i inteligentna da zamijenim pravog sa lažnim, on ne želi da se medijski eksponira. Nije došao ovdje zbog vas! Krenula sam sa njegovim autom, dok nije pukla guma! On ima dva automobila! Ima privatan biznis, nije bitno, nećemo o tome, on ne želi da se eksponira, pokazala sam ruku, nogu, sat i glas i patike!

ČITAJ JOŠ:  GORE OD ŠPANSKE SAPUNICE: Luka Nikolić otkrio šta se desilo sa Dalilom


Podijelite vijest