Portal 072info

EVO ŠTA DA URADITE: Spremni ste za ljubav, ali ona nikako da se desi?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ako imate neki ideal o osobi vrijednoj pažnje koja će iznenada sletjeti u vaše krilo ne samo da ćete se razočarati, već će šteta koju tom prilikom napravite biti mnogo veća. Bićete potpuno nespremni za trenutak kada prava osoba zaista naiđe.

Zen bloger Leo Babauta tvrdi da nije veliki ekspert za ljubav, te da je imao mnogo sreće kada je upoznao svoju suprugu. Ipak, njegov savjet je taj da u potrazi za ljubavlju uvijek budete na sve spremni, piše lovesensa.rs

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Izveštite se u iščekivanju neizvjesnog. Ne postoji garancija ni za šta, a i da postoji vjerovatno ne bi bilo zabavno. Nepoznato je da li ćete naći nekoga ko će vam značiti, kao što ne možete znati ni da je osoba koju ste tek pronašli zapravo ona prava.Zato se pripremite.

Iščekujte neizvjesnost i često se upuštajte u situacije za koje niste sigurni kako će se završiti. Recimo, započnite novi posao, otputujte negde sa malo novca, bez prethodno utanačene rute ili razgovarajte sa strancima svakodnevno.Stalnom vježbom postaćete sve bolji i bolji u tome.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Oprostite se sa idealima. Vjerovatno tražite idelanu osobu, ali tako samo otežavate sebi. Ako težite pronalaženju savršene osobe koja ispunjava sve vaše zamisli, ima odgovarajuću hemiju i pritom joj se vi dopadate, imaćete težak zadatak. Umjesto toga odbacite ideale i dočekajte neizvjesnost otvorenog uma.

Budite radoznali a ne sigurni. Budite sami sebi dovoljni. Umjesto da se nadate nekome ko će naići i ispuniti sve vaše emotivne prohtjeve naučite da se sami za njih pobrinete. Potrebno vam je samo ono što već imate, upravo sada.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Radite zanimljive stvari. Istražujte svijet. Idite na neke avanture. Stecite nove vještine ili naučite novi jezik. Napravite nešto. Pišite. Uradite bilo šta drugačije. Postavite sebi nove izazove. Zaplašite sebe. Ne samo da ćete postati zanimljivija osoba već ćete se zabaviti, bićete sebi dovoljni, bolji u iščekivanju neizvjesnog, i imaćete neke zanimljive priče koje ćete ispričati budućem partneru.

Poboljšajte svoje zdravlje i svoje finansije. Niko ne želi da izlazi sa gubitnicima. Niti to želite vi, niti vaš budući partner. Dakle, počnite da vježbate i budite fit. Počnite da štedite, i eliminišite svoje dugove. Budite fenomenalni.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)