Portal 072info

Evo šta se dogodi kad jedete bijeli luk na prazan želudac!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Najčešće upotrebe ove spasonosne namirnice su za probleme probave, nedostatak energije, probleme s disanjem i probleme s nametnicima u organizmu.

Već stoljećima češnjak, osim u kuhinji se koristi i u medicinske svrhe. Najčešće upotrebe ove spasonosne namirnice su za probleme probave, nedostatak energije, probleme s disanjem i probleme s nametnicima u organizmu.

Osim narodne preporuke, danas i liječnici preporučuju konzumaciju češnjaka na dnevnoj bazi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Češnjakom se liječnici bore protiv visokog krvnog tlaka, srčanih bolesti, raka debelog crijeva, prostate, pluća, želuca, dojke, ali i tegoba poput proljeva, gihta, kašlja, hemeroida… Popis je podugačak. Vjeruje se kako je češnjak najbolje konzumirati na prazan želudac. Na taj način dopuštate svojstvima češnjaka da “dočekaju” sve toksine koje ćete ubaciti s hranom, i unište ih. Češnjak je vrlo snažan antioksidans i antibiotik, prirodni, a s time i najbolji filter za vaš želudac.

Češnjak je, tvrde studije, najuspješniji kod liječenja proljeva i smirivanja želuca kod pretjeranog stresa.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Donosimo vam recepte s češnjakom koji najbolje odgovaraju liječenju pojedinih tegoba:

1. Bronhitis: Pomiješajte 40 grama nasjeckanog češnjaka s 100 mililitara 90-postotnog alkohola. stavite u posudu, staklenu, zatvorite i pustite da odstoji pet do šest dana te procijedite. Popijte žličicu dnevno i tegobe bi trebale nestati.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

2. Astma: Dodajte 15, do 30 kapi ekstrakta češnjaka u čašu tople vode i pijte svakodnevno.

3. Hemeroidi ili problemi sa stolicom: Stavite kuhati vodu, dodajte u nju par režnjeva češnjaka, prokuhajte, ohladite i popijte.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Iako je češnjak iznimno zdrav, napominjemo kako nije čudnovata namirnica koja liječi sve. Kod ozbiljnih oboljenja posjetite liječnika.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

dino pasalic knjiga promocija