Portal 072info

Evo šta se dogodilo stanarima Velikog Brata

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

SVAKA prava svadba ima momačku večer koja se pamti godinama, a to nije iznimka ni u kući Velikog brata. Na Mikinoj momačkoj ispijala se rakija za rakijom, a najviše se veselio budući mladoženja, koji je zaraznim smijehom osvojio sve ukućane.

Iako je dan ranije izbila žestoka svađa između stanara zbog nedostatka hrane i proždrljivosti nekih stanara, na momačkoj su svi problemi riješeni, a stanari su slavili skorašnje vjenčanje Mandarine i Kebaba Juniora, odnosno Mike i Zorice.

Tokom slavlja održane su i nominacije, no to nije pokvarilo raspoloženje ukućana. Luća, koji je prošlog puta nominirao Tinu jer mu se sviđa, otvoreno joj se nabacivao, posebice jer je ona dobila ulogu striptizete. I odradila ju je izvanredno.

POGLEDAJTE VIDEO KLIKOM OVDJE

Stanari Velikog brata jedva su dočekali još jednu priliku za opuštanje i ludu zabavu uz alkohol. Vrhunac je bio kad je Anton s razgoličenim ukućankama počeo da pleše, a nakon toga striptizom počastio mladu i ostao sam u tangama. Žene su Antonov ples popratile su vriskovima, a nisu ga poštedjele od ogrebotina po tijelu. Nakon striptiza Anton se u tangama šetao po kući

“Mikrofon su mi strgale. To je luda kuća. To je sve divlje. Dobro je to što su one vrištale”, rekao je Anton.

POGLEDAJTE VIDEO KLIKOM OVDJE

Velikog Brata u programu OBN TV možete pratiti u nekoliko termina 10:00, 15:00, 19:15 i 21:00 s tim da večeras zbog utakmice Lige Prvaka Veliki Brat je na programu od 23:30.

Podijelite članak