Evo zašto frajer koji vas može nasmijati uvijek pobjeđuje

Smijeh je jedno on najvećih životnih blaga. S luckastim smislom za humor i čistim srcem, napornu i tešku svakodnevnicu lakše je preživjeti.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Smijeh je odličan za vaše tijelo i duh. Osim što vam omogućuje da pokazujete svoje lijepe zube i vježbate trbušne mišiće, smijeh vas čini sretnijima i zdravijima.

Budući da smijeh zauzima tako velik dio naših života, ljudi čeznu za tim da pronađu vedrog partnera. To znači da muškarac koji može nasmijati djevojku ima veće šanse nego zgodni frajer, piše Elite daily.

Smijeh je zarazan. Svatko ima ‘onog’ prijatelja: onog zabavnog, smiješnog, duhovitog, od čijih šala se smijete tako da vas sve boli… Ukratko, onog kojeg svi vole.

Foto: Foto: Thinkstock

Najprivlačnija stvar na svijetu je kada dečku nije neugodno izgledati glupo pred vama. Ta se crta najviše cijeni, ali nije lako pronaći frajera koji ju ima. Sposobnost muškarca da nasmijava druge je preseksi.

Naravno da i dalje volimo i atraktivne, prekrasne muškarce s mišićima, no koliko dugo traje ta zaluđenost njegovim isklesanim tijelom? Jednu noć? Tjedan dana?
Ljepota blijedi – i to brzo. Zabavni frajeri dugoročno su bolji izbor i zato uvijek dajte prednost smislu za humor ispred vanjštine.

S duhovitim dečkima nikad se ne morate brinuti o dosadnim razgovorima ili gristi jezik kada ‘pametuje’. Ovakvi dečki vole što dijelite njihov vedri pogled na svijet i ovdje su da umru od smijeha kada nešto ‘izvalite’. Čak i kada vas ubija PMS, znate da će uspjeti izmamiti osmijeh na vaše lice.

Duhoviti muškarci zanimljiviji su i puni su života, a to važi i za akciju u krevetu. Seks je zaigran i spontan.

Sve ovo ne znači da tradicionalno ‘zgodni’ frajeri ne mogu biti i zabavni. A ako ste pronašli tipa s obje kvalitete – ne puštajte ga!

Foto: Foto: Thinkstock

Zabavni muškarac može vam ponuditi mnogo više od lijepog izgleda. Ako hodate s tipom koji vas nasmijava, to može učiniti čuda vašem odnosu. Zajedničko glupiranje jedan je od najintimnijih aspekata veze. Bilo tko se može seksati, ali nasmijati osobu kada joj je teško i nema volje za životom, e to je već talent.

Kada pronađete osobu pred kojom vam nije neugodno biti glup, znat ćete da ste našli nešto posebno. S godinama ćete ostariti izvana, ali muškarac koji zna kako vas nasmijati održat će vas mladima iznutra.