Evo zašto muškarci bježe od vas

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Ako živite u uvjerenju da nemate sreće u ljubavi, postoji mogućnost da ste sami krivi i da svojim ponašanjem jednostavno odbijate muškarce sa kojim ste u vezi.

Princeza
Muškarci ne vole pretjeranu dramu, pogotovo kada je riječ o sitnicama. Vaša ljepota i fizička privlačnost nekada nisu dovoljne.

Sve dijelite s drugima
Muškarci ne podnose činjenicu da sve vaše prijateljice znaju njegove najskrivenije tajne, koje je u povjerenju podijelio s vama. Neke stvari defintivno treba da ostanu samo među vama, piše Prva.

ČITAJ JOŠ:  15 pitanja jasno otkrivaju hoće li vaša veza potrajati

Glumite trofej
Momak vam plaća večere i pića, ali i sve ostalo što vam padne na pamet. Možda je vrijeme da pronađete posao i budete samostalniji i samim tim privlačniji.

Previše ste nesigurni
Stalno od muškarca tražite da vam se javljaju i ponavljaju vam koliko im je stalo do vas. Možda bi trebalo da im date malo prostora i da malo više vjerujete u sebe.

Previše razmišljate
Nemojte se pretjerano umarati razmišljanjem o njegovim izjavama, o tome šta je on zapravo želio da vam kaže, jer ćete na taj način propustiti sve one lijepe trenutke u kojima biste mogli da uživate.

ČITAJ JOŠ:  Muškarci, fokusirajte se na ova mjesta ženskog tijela

Ne podnosite njegove prijatelje
Morate biti svjesni da muškarci dio vremena provode sa svojim prijateljima i vjerovatno nema opravdanog razloga za pokušaje spriječavanja istog. Prihvatite ih kao dio njegovog života, a njihovu prisutnost u svom svedite na minimum.

GODISNJICA
MARKETING