Evo zašto su komplikovane žene najveći magnet za muškarce

Evo zašto su komplikovane žene najveći magnet za muškarce

Što je komplikovanije to je slađe i napetije, a muškarac koji odluči da se posveti takvoj ženi otvara prostor za iskrenu ljubav i njoj dokazuje da je dobar partner na duge staze.

Mnogo žena pogrešno smatra da su zbog svoje komplikovanosti odbojne i teške muškarcima, da oni ne mogu s njima da izađu na kraj i da će teško pronaći životnog partnera. Ipak, žene su komplikovane s razlogom.

Njihova komplikovanost je tu da bi razdvojila muškarce na one koji je žele samo na kratko i one “prave” koji će je zaista voljeti i cjeniti. Muškarci koji žele dugu vezu će se truditi i pokazati joj da žele da ostanu uz nju, da je vole i poštuju. Oni će ostati uz ženu u svim situacijama kada bude “komplikovana” pokušavajući da joj pokažu svoje dobre namjere.

Upravo zbog toga i muškarci brkaju pojmove, pa znaju da kažu da se žene koriste igricama. Ipak, one toga nisu svjesne. One tako testiraju muškarce i koristeći svoju “komplikovanost” saznaju više o njegovom karakteru i namjerama, te da li je zaista vrijedan upuštanja u dugoročan i ozbiljan odnos sa njom.

b92.net

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS