w873 8 1


AUTOR:
072INFO PORTAL

DATUM:

Skoro da nema grada i ulice u regionu u kojoj nisu upaljene svijeće zbog smrti Đorđa Balaševića. Čovjek koji je više od muzičara i kantautora ostavio je dubok trag na brojne generacije širom Balkana.

Nažalost, ima i onih koji ne misle tako. Ima i onih koji u svemu traže zlo i loše poput, recimo nacionalizma. A kako bi nešto drugo i tražili kada su im korijeni takvi. Kada su zadojeni mržnjom.

Jedan od njih je svakako Veljko Ražnatović sin Željka Ražnatovića Arkana, ratnog zločinca kojeg je ovaj region, za razliku od Balaševića, upoznao po zlodjelima, ubistvima, masakrima, i svemu najgorem od ljudskog roda.

Tako je bokser na baterije Veljko, povodom smrti Balaševića i odavanja počasti širom Srbije rekao:

– Srbi, po staroj ukletoj navici, sami po sebi pi*amo! Zato nas ne poštuju, zato smo mi uvijek krivci i da izvinete j*be nas ko stigne. Ko ti vrijeđa narod, ne zaslužuje nikakav pomen, nikakvo sjećanje. Kojeg bi Hrvata podržali da ode u Srbiju i da kaže ovo što je upokojeni kantautor gospodin Balašević izjavio? A vi se zapitajte da li ste normalni je*ote i koliko faca imate – napisao je Veljko.

Ako već misli tako kako misli, mogao je da začepi i ne progovara. Ne uzima u svoja, mržnjom zadojena usta, ime poput Đorđa Balaševića.

Na te riječi je najenergičnije reagirala Jelena Karleuša.

– Đorđe Balašević je veliki srpski sin, veliki jugoslavenski sin! Lik koji je šmekerski inteligentno i duhovito drmao kavez svim malograđanima i šatro patriotama sa ovih prostora. Voljen i cijenjen od Vardara do Triglava. Veljko Ražnatović je sin ratnog zločinca i kriminalca, čovjeka koji je crna mrlja u srpskoj istoriji i bruka ovog naroda. Ne dozvoljavam da se ovako skrnavi ime Đorđa Balaševića! Ne dozvoljavam – napisala je Karleuša na Instagramu.