EXPRESS I JA: Brena, Šaban, Miroslav… na najvećoj manifestaciji na Balkanu

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Najveće muzičke zvijezde regiona nastupit će pred sarajevskom publikom i učiniti čast slavljeniku “Avaz” grupaciji, koja 13. oktobra proslavlja 25. rođendan u olimpijskom dvorani Zetra. 

U spektakularnoj noći „Express i ja“ – svi najbolji na jednom mjestu, uz muzičku pratnju orkestra Miše Mijatovića, pjevat će najveća estradna imena ovih prostora – Lepa Brena, Šaban Šaulić, Miroslav Ilić, Marija Šerifović, Ana Bekuta, Željko Samardžić, Selma Bajrami, Haris Džinović, Hari Mata Hari, Šerif Konjević… i brojni drugi.

Konačan sastav najjače estradne reprezentacije, koja se nikada nigdje do sada nije okupila niti će, bit će poznat krajem septembra.

miroslav-ilic

Ilić: Među izvođačima

Jovana Marković-Vidaković, direktorica marketinga „Avaz roto- pressa“, ističe da sve pripreme teku prema planu i mnogo bolje nego što se u startu očekivalo. 

– Svi najbolji na jednom mjestu zapjevat će na manifestaciji „Express i ja“ te ne čudi što vlada veliko interesiranje publike. U više od četiri sata programa, pjevanja uživo najvećih zvijezda, garantujemo odličnu zabavu – navodi Marković-Vidaković.

express-i-ja-avaz-nova1

U Zetru dolaze najveći

Sve novosti u vezi s ovim spektakularnim događajem bit će objavljivane na Facebook stranci #expressija, portalu Avaz.ba te novinama „Dnevni avaz“.

Karte u prodaji

Karte za najveći spektakl u BiH su puštene u prodaju. Ulaznice po cijenama od 10 do 50 KM dostupne su na kanalu kupikartu. ba u cijeloj BiH. 

Dogovori s Bregom

Pred publiku u Zetru 13. oktobra izaći će najbolji muzičari, pa su u toku i dogovori s Goranom Bregovićem. Jovana Marković-Vidaković tako se s velikom zvijezdom susrela u njegovoj vili na beogradskom Senjaku.

brega-i-jovana-1

 Bregović i Marković-Vidaković: U gostima na Senjaku kod Bregovića

GODISNJICA
MARKETING