Portal 072info

“Express i ja – svi najbolji na jednom mjestu” – još 16 dana

Na manifestaciji pod nazivom “Express i ja – svi najbolji na jednom mjestu” najvećim muzičkim ličnostima dodijelit će se priznanja u brojnim kategorijama, a konačni sastav najjače reprezentacije, koja se nikada do sada nigdje nije okupila, odredili su čitaoci svojim glasovima u magazinu “Express”. 

Haris Berković, pjevač iz Gradačca, jedan od pobjednika muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, dobit će nagradu na manifestaciji “Express i ja”. Posebno je sretan što će, poslije kratke pauze, opet pjevati u Sarajevu.

– Nakon pobjede u “Zvezdama Granda”, moj privatni život je više puta nepravedno bio izložen pritiscima medija, koji su često objavljivali neprovjerene informacije, koje su me mogle koštati karijere. Takvo, ružno iskustvo nisam imao s “Expressom”. Zbog toga mi je posebno drago što od čitalaca tog magazina, jer su oni svojim glasovima tako odlučili, dobivam jednu od nagrada. S druge strane, Sarajevo je uvijek imalo posebno mjesto u mom srcu i sretan sam što ću 13. oktobra pjevati u sigurno prepunoj Zetri. A nastup u Zetri uvijek je, i onima iskusnijim od mene, predstavljao nešto veliko u karijeri. Takva situacija je sada i sa mnom. Bit će lijepo te večeri na jednom mjestu vidjeti starije pjevače, mnogo popularnije od nas, mlađih, ali i one moje generacije. Nema promašaja kada se spoje mladost i iskustvo – kaže Berković za “Avaz”.

On je već nekoliko mjeseci u vezi sa srbijanskom pjevačicom Radom Manojlović. U Zetri ćemo ih vidjeti zajedno i na sceni, jer će te večeri otpjevati duet “Biseri i svila”, za koji dobivaju jednu od nagrada.

Za tu posebnu, slavljeničku večer organizacioni tim priprema veličanstven program u želji da Olimpijska dvorana zasja u najljepšem svjetlu.

Ulaznice za manifestaciju pod nazivom “Express i ja – svi najbolji na jednom mjestu” puštene su u prodaju u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Cijene ulaznica su 10 KM za parter, 20 KM za parter sjedenje, 20 KM za fan pit, 15 KM za tribine A i E, 20 KM za tribine B i B1, D i D1, 30 KM za VIP-C, C1 i C2, 50 KM za VIP-BS/D i 50 KM VIP-Exclusive.

Ulaznice se mogu nabaviti putem portala Kupikartu.ba i na još 143 prodajna mjesta širom naše zemlje, a njihov spisak možete naći na portalu magazina “Express” – Expressmag.ba.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box