Express vas vodi na Giletov koncert u Tešnju!

Podijelite vijest

GILE KARTE

Deset čitalaca koji na dan koncerta, u petak, 18. aprila od 10 do 12 sati sa novim brojem našeg magazina dođu u prostorije redakcije portala “072info” u Zenici (Robna kuća Zeničanka, II sprat) dobiće ulaznicu.

Amar Jašarspahić Gile, pobjednik prošle sezone “Zvezda Granda” 18. aprila sa početkom u 20.00 sati u Sportskoj dvorani u Tešnju održat će svoj solistički koncert. Imena specijalnih gostiju organizatori “UG 072info” još uvijek nisu željeli otkriti.

Budući da vlada veliko interesovanje za ovim događajem u Tešnju, ulaznice po jedinstvenoj cijeni od 10 KM mogu se kupiti u “Vanilla Clubu” Tešanj, pizzeriji “Azurro” Jelah, Frizerskom salonu ‘Harisa’ Tešanj, te u poslovnicama “Kantić turistik” kao i putem portala “kupikartu.ba”.

Express, kao medijski partner ovog spektakla, nagrađuje svoje čitatelje. Prvih deset koji na dan koncerta, u petak, 18. aprila od 10 do 12 sati sa kupljenim novim brojem našeg magazina (669 od 17. aprila) dođu u prostorije redakcije portala “072info” u Zenici (Robna kuća Zeničanka, II sprat) dobiće ulaznicu za ovaj muzički spektakl u Tešnju.