Portal 072info

Fantastičan početak: Upoznajte kandidate koji su se plasirali u drugi krug

Prva epizoda 12. sezone “Zvezda Granda” donijela je nova uzbuđenja i rasprave u žiriju. Već na početku “konce je pomrsio” “tajanstveni” član žirija Milomir Marić, koji je u svom stilu imao niz opaski na račun Marije Šerifović i Jelene Karleuše. Nakon nastupa jednog od muških kandidata, kojem Marić nije dao glas, atmosfera je došla do usijanja.

Tokom cijele emisije diva je ušla u debatu sa Marićem, a u jednom trenutku je rekla kako je on sigurno “neki ljakse” koji se ne razumije u muziku. Na to “tajanstveni” nije ostao imun, već je u kasnijem obraćanju rekao kako zna sve pjesme od Ace Lukasa, ali nijednu od Jelene Karleuše.

Pored toga, publika je uživala u nastupima talentiranih kandidata koji su uprkos velikoj tremi i pulsu, koji je često bio na granici srčanog udara, uspjeli da dobiju maksimalan broj glasova. Žiri je čestitao novim takmičarima, ali i onima koje su dobro upamtili još prošle sezone.

Zbog velike konkurencije o najboljima se odlučivalo u baražu nakon koga su prolazak u drugi krug slavili: Marijana Jukić, Hana Mašić, Nataša Stanojević, Stefan Denić, Martinijan Kirilovski, Valentino Perutina, Darko Vlajić, Ajdin Husetić i Jovan Marković.

Avaz.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box