Farmaceuti ne žele da ovo znate o vakcinama!

Farmaceuti ne žele da ovo znate o vakcinama!

Na mnogim vakcinama jasno piše da vas ona može ubiti, izazvati abortus ili vas učiniti neplodnim! Da li ćete je primiti ili dati svom djetetu, odlučite sami.

Vakcine su jedini proizvod koji se prodaje u svijetu koji smije da se pogrešno proizvede i ubije ljude, a još uvijek da se proizvođač izvuče bez suočavanja sa zakonskom odgovornosti na sudovima. Jedan naučnik za vakcine optužen je za krivično djelo zločina i mogao bi provesti 20 godina u zatvoru jer je lažirao vakcinu za HIV.

Naučna prevara je toliko česta u industriji vakcina da ona praktično predstavlja zadati poslovni model.

FARMACEUTSKE INDUSTRIJE UBIJAJU, ALI SU ZAKONSKI ZAŠTIĆENE

Istina je da većina vakcina ne djeluje i ne funkcioniše, tako da kad bi vakcine i imale učinka, naučnici rutinski analiziraju uzorke krvi vakcinisanih ispitanika uz pomoć antitijela, a ne u čistoj krvi. Tijelo se samo brani od vakcine – otrova uz pomoć antitijela, i tako mi ne obolijevamo. Vakcina nema veze sa direktnim sprečavanjem bolesti, piše Danas.hr.

To je upravo ono što kompanija Mertz radi s MMR vakcinom.To je takođe razlog zašto 97 odsto djece koja dobiju boginje ili zauške već su vakcinisana protiv boginja i zaušaka.

Upravo sada, finansirani naučnik Nacionalnog instituta za zdravlje (National Institutes of Health) koji se proslavio vakcinom protiv HIV (AIDS, SIDA) priznao je da je ubacivao u testirane uzorke krvi testiranih osoba – antitijela.

Dr Dong-Pjou Han je uzeo pet miliona dolara od Nacionalnog instituta za njegovo dalje „istraživanje“ na univerzitetu u Ajovi. Masovni mediji i zagovornici vakcinisanja pozdravili su istraživanje kao revolucionarno, ogroman napredak u potrazi za vakcinom protiv AIDS-a.

UMJESTO JEDNE, PET VAKCINA

Ali sada, ispada da je dr. Han počinio nevjerovatnu prevaru kojom je pokrao novac poreznih obveznika i preusmjerio sredstava daleko od važnih istraživačkih projekta. Dakle, Savezni tužioci su preduzeli korake i dr. Han će biti ​​optužen za davanje lažnih izjava vlasti. On se sada suočava sa četiri krivična djela, od kojih svaka nosi maksimalnu zatvorsku kaznu u trajanju od pet godina. (Da, laganje vladi je savezni zločin. Ali kada vlada laže nas, to je druga priča.)

– Da, to je važan slučaj, jer je vrlo rijetko da naučnici počine prevaru koja će biti​​ uračunata prema stvarnom kaznenom sistemu – rekao je u savjetni tužilac u članku za ABC News.

Industrija vakcina rutinski prolazi nekažnjeno sa prevarama: Zašto nema više kaznenih prijava?

MOTORNO ULjE U VAKCINAMA I – NIKOM NIŠTA

Otvara se pitanje zašto se sve više lažnih istraživača vakcina ne tereti za kazneno djelo zločina. Takođe se postavlja pitanje zašto firme koje otvoreno priznaju da su počinile krivično djelo u rutinskom podmićivanju ljekara, još uvijek smiju poslovati s vlastima uopšte.

Industrija vakcina vodi se kao kriminalna mafija koja ima pravni imunitet zahvaljujući kongresu, parlamentu i ostalim vrstama najviše vlasti u SAD-u, njihova upustva slijede i sve ostale vlade svijeta. Vakcine su jedini proizvod koji se prodaje u svijetu koji se može pogrešno proizvesti i ubijati ljude, još uvijek bez suočavanja sa zakonskom odgovornosti na sudovima.

To važi čak i kada je utvrđeno nedavno da vakcine sadrže sićušne krhotine stakla,visoke količine otrovne žive, teške metale koji oštećuju mozak, ili čak žive viruse koje doslovno zaraze ljude sa samom bolešću protiv koje vakcina tvrde da sprečava.

U Sjedinjenim Američkim Državama, proizvođači vakcina stavljaju u svoje vakcine motorno ulje, viruse raka, žive bakterije, šestovalentni hrom, hemikaliju Agent Orange ili bilo koju drugu hemikaliju koju žele, a proizvođač će i dalje imati totalni imunitet od svih tužbi.

VAKCINA JE ZAPRAVO ORUŽJE!

Zbog tog pravnog imuniteta, proizvodnja vakcina nema nikakav pritisak od strane javnosti da sprovedu kontrolu kvaliteta u stvarnom svijetu, jer proizvođači vakcina nisu odgovorni za neispravne proizvode. Dakle, u čemu je razlika, ako nekoliko vakcina ove godine slučajno sadrži virus raka SV40 ili krhotine stakla, ili ima previše žive?

Zato je dr. Maurice Hilleman, bivši razvojni naučnik vakcina u kompaniji Merk, otvoreno rekao, „Mislim da se trebaju uzeti vakcine kao osnovna tehnologija za“ ubijanje “ u 20. vijeku“.

Naučnici koji se bave vakcinama i lijekovima koji na prevaru takođe rutinski dobiju samo šamar prije nego da budu optuženi za kazneno djelo zločina.

OBMANUTA JAVNOST

Naučnici industrije vakcina uživaju neslućeni pravni imunitet, čak i kada oni učine veliku naučnu prevaru. Javnost je obmanuta da vakcine uvijek djeluju i farmaceutske kompanije učestvuju u „medicini baziranoj na dokazima“, čak i kad se sve to odglumi ili lažira.

Istina je da većina vakcina ne djeluje na većinu ljudi. To se lako priznaje čak i na upustvima za upotrebu koja se nalaze u kutiji vakcina, vjerovali ili ne. Na primjer, ovdje se nalazi uputstvo za upotrebu vakcine protiv virusa gripa.

Ovaj dodatak, kaže, riječ po riječ, zapanjujuće stvari: „Nije bilo kontrolisanih ispitivanja na odgovarajući način koja bi pokazala smanjenje bolesti gripe nako vakcinisanja vakcinom“ (Letak vakcine otvoreno priznaje da vakcina ima podlogu učinka od nula dokaza? Toliko o takozvanim „Medicinski utemeljenim dokazima“.)

Vi uzimate danas vakcinu i vakcinišete se na osnovu čiste vjere prema medicinskoj industriji.

Ostale zapanjujuće izjave izrečene na uputstvu vakcine uključuju:

„Sigurnost i efikasnost vakcine nije utvrđena kod trudnica, dojilja i djece“. (I ova vakcina se rutinski primjenjuje kod trudnica). „Sigurnost i efikasnost vakcine od djece nije utvrđena.“ (Ipak vakcina se takođe rutinski daje djeci.) „Vakcina nije ispitana zbog kancerogenog ili mutagenog efekta, ili za umanjenje plodnosti“. (Ono bi moglo izazvati rak i spontane pobačaje, drugim riječima, ali oni to stvarno ne znaju).

„Ne vakcinišite vakcinom nikoga ko se prethodne godine vakcinisao protiv gripa.“ (Niko ko se već vakcinisao protiv gripe u bilo kojoj predhodnoj godini ne bi se trebao vakcinisati ove godine. Ipak, vakcina protiv gripe rutinski se daje iz godine u godinu istim ljudima koji često nakon toga dobijaju grip svejedno, jer je njihov imunitet nakon toga ugrožen).

Možete li zamisliti da naftna industrija prodaje dizel koji nije zapaljiv? Ili industrija prodaje sapun koji ne pere? Ili proizvođač vina prodaje umjesto vina sok od grožđa? U svim tim slučajevima, ljudi će se naljutiti i istražiti. Ne, kada se vakcinisanje protiv gripe sprovodi i prodaje bez ikakvog naučnog dokaza da ono zapravo djeluje, savezna vlada gleda na drugi način i ne misli da se bilo kakva prevara odvija.

Danas.net.hr

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE