FAST FOOD KING: Naručite i vi najbolju hranu sa najbržom besplatnom dostavom

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Fast food KING Zenica svakodnevno širi veliki broj zadovoljnih Zeničana i Zeničanki, a koji ne mogu zamisliti dan bez nekog od kvalitetnih jela iz bogate ponude.

Tako je iz dana u dan potražnja za najboljom hranom u gradu sve veća i veća, a što je Fast food King zadužilo da se svom poslu predaju još više nastojeći ispuniti sve želje mnogobrojnih korisnika. Uvijek svježa i kvalitetna hrana, najbrža besplatna dostava, pažljivo definisane cijene samo su neki od razloga zašto baš i oni rijetki koji do sada nisu bili u prilici trebaju već sada kontaktirati King.

Fast food “KING” postao je pravi brend za brzu hranu u zeničkoj regiji, a da su pored kvalitete, pristupačnih cijena i široke ponude jedinstveni u gradu govori podatak da su vam na usluzi nedjeljom ali i praznicima. Kraljevski tretman prema svima onima koji se odluče jesti kao kralj i uživati u svakom trenutku dobrog okusa najkvalitetnije i uvijek svježe hrane recept su dobrog uspjeha.

Uvjereni smo kako nećete pretjerano razmišljati da već sada kontaktirate ‘KING’ putem telefona 062 875 212 ili ih posjetite na adresi u Travničkoj ulici bb, kod Osnovne škole Miroslav Krleža, naručite svoje omiljeno jelo i JEDITE KAO KRALJ!

Budite uvijek informisani o svim aktuelnostima u KING-u, a koji često svojim FB članovima priređuje razne nagradne igre, stoga im se pridružite na Facebook-u klikom OVDJE, a svakako ne zaboravite da pratite i oficijelnu stranicu www.fastfood-king.com.