Portal 072info

FAST FOOD KING: Novogodišnja čarolija sa akcijom koja se ne propušta!

Sponzorisana objava

Fast food King koji se nalazi u Travničkoj kod Osnovne škole ‘Miroslav Krleža’ postavio je kriterij kada govorimo o brzoj hrani, a prihvatljive cijene, uvijek svježi i kvalitetni proizvodi čine ih fast food-om broj jedan u zeničkoj regiji.

Osim navedenog, inovativnost je nešto što od otvorenja prati ovaj omiljeni fast food mnogobrojnih Zeničana, a novogodišnji ambijent također ih je inspirisao da svojim klijentima ponude nešto novo i drugačije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Naime, nova akcija koju definitivno ne smijete propustiti nosi simobličan naziv ‘Novogodišnja čarolija sa Fast food-om KING’, a u okviru koje vas očekuje najbolja ponuda miješanog mesa u gradu.

Tako umjesto varijante 1 čija je regularna cijena 20 KM, u novogodišnjoj akciji koja traje do 31. decembra miješano meso plaćate 17,50 KM, varijanta 2 umjesto regularnih 15 KM – plaćate 13,50 KM, dok varijantu 3 umjesto regularnih 10 plaćate 9 KM.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ponuda koju nije tako lako propustiti, a miješano meso vrhunske kvalitete, uvijek svježe i prženo od strane iskusnog osoblja neće ostaviti ravnodušnim sve one koji već sada kontaktiraju Fast food KING na broj 062 875 212  i naruče svoju varijantu miješanog mesa po neponovljivim akcijskim cijenama!

Napominjemo kako KING vrši besplatnu dostavu na području grada, kao i da rade sve dane u sedmice, nedjeljom ali i praznicima! Pratite ih i na Facebook stranici, klikom OVDJE.

JEDI KAO KRALJ – FAST FOOD KING

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME