Portal 072info

FAST FOOD KING: Vaša meza za Novu godinu već od 10 KM!

Primjer dobrog, kvalitetnog i profesionalnog poslovanja, domaći zenički brend u brzoj hrani, Fast food “King” odlučio je i ove godine učiniti da vaša proslava najluđe noći u godini bude besprijekorna.

Budući da je postao nadaleko prepoznatljiv i da je prva asocijacija za uvijek svježu i kvalitetnu hranu s prihvatljivim cijenama, “King” se pobrinuo organizirati akciju u povodu proslave Nove godine koja će vam itekako olakšati “slatke muke”.

Tako po ekstra povoljnim cijenama, zadržavajući pritom kvalitet, uvijek svježa jela u gradu mogu upotpuniti i vaš novogodišnji stol, budući da King radi i 31. decembra kako bi vam olakšao cjelokupnu organizaciju dočeka Nove godine.

Pripremajući bogat izbor jela po vašim željama, uz besplatnu dostavu na vašu adresu, neko od omiljenih jela iz ponude možete naručiti čak do 22 sata.

Uvjereni smo da ćete ispratiti staru i dočekati Novu godinu uz Fast food “King”, koji i tokom 2017. godine planira niz inovacija po kojima je već prepoznatljiv i zbog čega je za kratko vrijeme postao omiljen izbor brojnih Zeničana kada se radi o doručku, ručku, večeri ili pak organiziranim proslavama.

Uz čestitke za sretnu i uspješnu Novu godinu, iz Fast food “King” 31. decembra očekuju vaše pozive na broj 062 875 212, kako bi vam svojim specijalitetima uljepšali novogodišnji ambijent…

Podijelite članak

Počitajte još

Suradnja tri fakulteta: Uskoro II ciklus Akademije za ekološki menadžment na UNZE

072info

Održano takmičenje muezzina – polaznika mektebske nastave na nivou Muftiluka zeničkog

072info

Upitni obroci za 808 korisnika Gradske narodne kuhinje u Zenici

072info

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box