Portal 072info

Fatalne: Kada se jednom zaljubite u ženu ovog horoskopskog znaka – nema povratka

Dovoljno je reći – Škorpija. Dok ih neki nazivaju “intenzivnim” ili “teškim”, oni koji se ne osjećaju ugroženo od strane njih shvatiće da su strastvene, lojalne i pravi prijatelji.

 
 

Svakako da se karaktristike znakova ne odražavaju baš na svaku individuu, ali Škorpije su jake ličnosti i eventualno te karakterisitke vremenom ipak dolaze do izražaja.

Dame, evo zbog čega nijedan muškarac neće moći da vas zaboravi kada jednom bude vaš.

Veza sa njima je divlja vožnja

Veza sa Škorpijom znači da ćete imati neke od najboljih dana u vašim životima… ali i najgorih. Ali ti trenuci će vas tjerati da se uvijek vraćate nazad po još, iako može da vas prestravi ukoliko počnete sa njom da se zezate kada je loše volje. Škorpije su kompleksne po prirodi i ne shvataju veze olako. Pokazaće vam ljubav dublju od bilo čega na šta ste navikli, a jednom kada vas pogodi, više nikada nećete da prihvatite “običnu” ljubavnu vezu.

Poznavaće vas bolje nego što poznajete sami sebe

Škorpije su intuitivne i imaju svoje načine da čitaju ljude, što može biti veoma iritantno, dok ne shvatite koliko je korisno imati nekoga ko može da vas “čita”. Velike su šanse da dok se budete derali: “Nemoj da mi govoriš kako se osjećam”, shvatite da se upravo osjećate kako vam je ona rekla. Ona je sjajna u kontroli, radićete ono što ona želi i misliti da je to vaša ideja. Ali svijetla strana toga je što svoju moć ona neće koristiti u loše svrhe. Ona ima najbolji interes za oboje u svojoj glavi.

Ona govori stvari kakve su

Taj pasivno agresivni sistem “Ja sam dobro” koje djevojke koriste kada nisu ni najmanje dobro je vrlo iritantna stvar za muškarce. Škorpije se ne opterećuju time. One su direktne i ne plaše se da kažu ono što misle, čak i onda kada je možda pametnije da ćute. One stvari vide kao crno ili bijelo, nikada sivo. Bez obzira na to da li je volite ili ne. Ili ste vrijedni da budete u njenoj okolini ili ne. Ovo može biti oštro, ali sa njom makar uvijek znate na čemu ste.

Ona je gazda na poslu, ali i u krevetu

U poslu, ali i ljubavi, kada Škorpija zacrta nešto – ona to ispunjava. Ona preuzima inicijativu i neće čekati nikoga da donese odluku umjesto nje. Ona je motivisana i nikada sramežljiva kada su u pitanju stvari koje želi, bilo da je posao u pitanju ili najveći frajer u baru. Nemojte da se osjetite ugroženo, pustite je da vas vodi. Ona se osjeća prijatno da vodi stvari, a njene vještine među čaršavima su dobro poznate.

Užasno je tvrdoglava, ali je nevjerovatno lojalna

Mislili ste da možete da dobijete raspravu sa njom? Slatki ste. Ali čak i kada se sa vama posvađa do koske, ona će vas u javnosti isto tako braniti. Ona može biti naporna, ali će vam držati leđa bez obzira na sve, a kada je ona na vašoj strani – jednostavno ne možete da izgubite.

Natjeraće vas da se debelo potrudite, ali ona je toga vrijedna

Većina Škorpija ima tešku školjku koja treba da se slomi i ne zaljubljuju se lako. Ali ukoliko možete da se nosite sa njom, na kraju svoijh “muka” shvatićete da je ona bila vrijedna svakog trenutka. Jednom kada osvojite Škorpijinu ljubav, i još bolje, povjerenje, ona će vas poštovati, motivisati i činiti uzbuđenima na potpuno novim nivoima. Ona će vas odvesti na avanturu života i tjerati da budete najbolja verzija sebe.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box