Fazlinovići se vraćaju, donosimo vam kratak sadržaj nove sezone

Fazlinovići se vraćaju, donosimo vam kratak sadržaj nove sezone

Kao što smo već najavili, u pripremi je nova sezona najgledanije bh. televizijske serije „Lud zbunjen normalan“. Dobro poznata ekipa 9. augusta počela je snimanje novih epizoda. Vodeću glumačku ekipu, kao i do sada, čine Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović, pod rediteljskom palicom Elmira Jukića, te po scenariju Feđe Isovića.

U nastavku vam donosimo kratak sadržaj novih epizoda koje će se na malim ekranima, najvjerovatnije, emitovati u okviru jesenje šeme programa.

Podsjećamo, Izet, Faruk i Damir su izbjegli smrt zakasnivši na avion koji je pao na putu za Švedsku. Svi koji su ih poznavali, misleći da su poginuli, pokušavaju naći neku korist u tome.

Produkcija Akord počinje sa snimanjem tv serije, a kao studio koriste prostor kafane San Remo. Tako se Faruku pruža nova poslovna prilika, a da bi dobio ovaj posao spreman je čak i da se bavi prostitucijom.

Refko, iako nije krive, ide u zatvor, te odluči da konačno napusti Sarajevo, a njegovo mjesto u produkciji zauzima Čombetov brat Kufe.

U životu Fazlinovića i dalje se dešava mnogo nevolja u kojima se nalaze i mali Džebra (Igor Šparavalo), advokat Mariofil (Mirvad Kurić), detektiv Đido Mova (Aleksandar Seksan), kao i ostatak dobro poznate ekipe.

Kao novi likovi pojavljuju se glumci Zlatan Zuhrić Zuhra, Jasna Beri i Đana Pinjo.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS