Portal 072info

FBiH: Sutra isplata penzija

Korisnici prava Federalnog zavoda PIO/MIO, koji su penziju primali posredstvom Bobar banke, odlukom Zavoda od sutra novembarsku penziju mogu preuzeti u Novoj banci. Svim penzionerima računi će biti otvoreni automatski, čime će biti evidentirani kao klijenti Nove banke, saopšteno je iz Nove banke.

Isplata penzija za novembar vršiće se uz ličnu kartu, potvrdu o prebivalištu ili režijski račun koji glasi na korisnika penzije, te punomoć za isplatu penzije ukoliko penzioner ne dolazi lično.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Za decembar, te svaki naredni mjesec, korisnici se mogu odlučiti za banku u kojoj će primati penziju, a ukoliko se opredijele za Novu banku, za isplatu decembarske penzije korisnici, koji imaju opunomoćenike, obavezni su doći u Novu banku i dati licu punomoć po tekućem računu.

Svi penzioneri u gradovima u kojima Nova banka nema poslovnice, novembarsku penziju će moći da podignu u najbližoj opštini u kojoj Banka ima poslovnicu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sve naredne penzije moći će podizati pomoću platnih kartica Nove banke na POS terminalima koje Nova banka ima u poštama, a kartice će biti izrađene do decembarske penzije.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME