Ferstapen: Ne vidim razlog da se Hamilton ljuti, on je na isti način slavio 2008.

ferstapen
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Na nedavno održanoj utrci u Abu Dabiju Luis Hamilton (Lewis) je u posljednjem krugu posljednje utrke sezone ostao bez odbrane naslova prvaka kada ga je pretekao Maks Ferstapen (Max Verstappen) i postao prvak po prvi put.

Nekoliko dana trajala je mediska šutnja da bi se javio šef tima Mercedesa Toto Volf (Wolff) i rekao kako je Hamilton toliko razočaran da se boji da bi Britanac mogao završiti karijeru, javlja MAXF1.net, a prenosi SK.

Prvak svijeta Ferstapen rekao je da razumije Hamiltonovo razočarenje, ali i da mu ga nije žao i da bi Luis trebao razumjeti situaciju s obzirom na to kako je on osvojio svoj prvi naslov 2008. kada je u posljednjem krugu prestigao Timu Gloka (Glock) i osvojio peto mjesto koje mu je bilo potrebno za naslov prvaka.

– Nije mi ga žao, ali razumijem, naravno, da to može biti jako bolno.  Ali na kraju dana, i to je utrkivanje. Morate se nastaviti boriti do kraja. Kao što znate, u utrkivanju se bilo što može dogoditi. I on je osvojio naslov na taj način (2008.). Tako da mislim da i on to može razumjeti. Naravno, mogu razumjeti da u prvih nekoliko dana nakon takve utrke niste sretni. Mislim da bi se on trebao osvrnuti na ono što je već postigao. To bi ga trebalo utješiti i dati mu motiv da nastavi.  Tako da ne vidim razlog zašto bi sad trebao prestati, rekao je Ferstapen.