Portal 072info

FIFA pustila u prodaju preostale ulaznice za SP

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

fifaSvjetska fudbalska federacija (FIFA), pustila je danas u prodaju preostali dio ulaznica za utakmice na Svjetskom prvenstvu u Brazilu ovog ljeta.

Gotovo 200.000 ulaznica je pušteno u prodaju, a ulaznice se mogu kupiti za 54 utakmice, dok ulaznica više nema za 10 utakmica, među kojima je i utakmica prvog kola u kojoj se sastaju Argentina i Bosna i Hercegovina. 

“Manje je od dva mjeseca do početka Svjetskog prvenstva i ovo je zadnja prilika da navijači kupe ulaznice. Uvjeren sam da ćemo imati mnogo zahtijeva za preostali dio ulaznica, ne samo od Brazilaca, već od ljudi širom svijeta”, rekao je direktor marketinga Thierry Weil.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dosad je prodato preko dva i po miliona karata, a čak 61 procenat karata je prodat preko zvanične prodaje od strane svjetske kuće fudbala.

Pored utakmice naše reprezentacije i Argentine, ulaznica nema za prvi meč prvenstva između Brazila i Hrvatske. Rasporodana su i preostala dva meča domaće selekcije, kao i dueli Engleske i Italije, Meksika i Kameruna, Hrvatske i Meksika, Španije i Čilea, te finalni meč.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME