Filip Car o Aleksandri Nikolić i Lil Broksu: Zeta će opet žensko napraviti volom

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Filip Car, superfinalista pete sezone “Zadruge”, često se pominje i u aktuelnoj, šestoj sezoni, a sinoć je za srbijanske medije prokomentarisao sva aktuelna dešavanja.

Na početku razgovora, Filip se osvrnuo na odnos svoje bivše djevojke Maje Marinković sa Bilalom Brajlovićem, koji ga često pominje u Bijeloj kući.

– Nemam ništa specijalno protiv tog Bilala, ali ne bih volio da me previše uzima u usta jer se ne poznajemo. Nema razloga da me stalno provlači u lošem kontekstu, i prije nego što je ušao u “Zadrugu”, i prije ove priče sa Majom. A ona… Mislim da sve što radi u “Zadruzi” radi sa velikom dozom neiskrenosti. Da l’ me spominjala u dobrom ili lošem kontekstu, postalo mi je svejedno, jer me apsolutno ne zanima ona, pa čak ni kao prijatelj. Pričala je da će mi psovati mater, ako uđem u “Zadrugu” i budem sa nekim, pa sve i da ne budem ni sa kim. Ne bojim se njenih prijetnji, ona me ne zanima ni u kakvom kontekstu – kaže Car, koji smatra da mu, kada bi ušao u “Zadrugu”, Bilal ne bi bio nikakva konkurencija.

– Bilal pokušava da u nekim stvarima bude kao ja, ali ja sam te stvari radio spontano, situacija mi se sama namještala tako, a on sve to pokušava na neki način da uradi. Ipak, vide ljudi da je to blijeda kopija, da to nije ni približno kako je doktor odrađivao. Želim mu sreću u njegovom učešću, volio bih da ne gradi svoju rijaliti karijeru preko mog imena. Ne može on meni biti konkurencija ni u ispijanju piva, a kamoli u zavodničkim poduhvatima – u svom stilu kaže Car.

Aleksandra Aleks Nikolić jedna je od glavnih tema zadrugara u Bijeloj kući, zbog svog odnosa sa Bilalom Brajlovićem i afere “čokoladica”, kao i potencijalnim reakcijama njenog dečka, prošlogodišnjeg pobjednika Dejana Dragojevića.

U sve je upućen i Filip Car, koji je bez dlake na jeziku prokomentarisao sve ono što njegova bivša djevojka radi u “Zadruzi”.

– Pošto nema zeta unutra blizu nje, Aleksandra nema kontrolu, niti kompas. Ona će kad-tad, ako joj se neko bude svidio unutra, kiksnuti i nažalost zetu će se opet desiti pjesma od Riblje Čorbe:”Opet me je žensko napravilo volom”, nažalost. U petoj sezoni sam se nadao da je Aleksandra dosta sebe izmijenila i svoje učešće, ali unutra mi djeluje da je malo posrnula. Ne znam da li igra rijaliti ili neke stvari radi iskreno, ali svakako ih radi sebi na štetu. Jako providno i neuspješno.

(Express/Srbijadanas)