Filmske scene na Ilidži: Bježanje od policije, pucnjava i hapšenje četveročlane porodice

Screenshot 2 1759
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Sinoć se na području Ilidže dešavala prava drama u kojoj su policajci morali pucati na vozilo jer je vozač želio povrijediti policajca i pobjeći. Sve je završilo hapšenjem četveročlane porodice.

Nakon što je u policijskoj stanici na Ilidži jedna osoba prijavila da joj je pričinjeno razbojništvo i nanošenje lakših tjelesnih povreda, policijska patrola je nekoliko sati kasnije u jednom automobilu uočila muškarca koji je prijavljen u tom slučaju kao napadač M. Z. (1995. godište).

No on se odbio zaustaviti i pokušao je pobjeći. Nakon nekog vremena policajci uspijevaju zaustaviti vozilo, ali napadač ponovo kreće “u akciju” tako što je krenuo autom unatrag, a zatim naprijed.

Policajac je tom prilikom upotrijebio službeno oružje i ispalio tri metka u vozilo, ali napadač uspijeva pobjeći.

U potrazi za vozilom policijski službenici lociraju automobil i vozača na adresi stanovanja na Ilidži i hapse napadača. Prilikom hapšenja došlo je do napada na policajce zbog čega su uhapšeni roditelji i sestra prijavljene osobe.

Klix

GODISNJICA
MARKETING