Portal 072info

Finale Zvezda Granda u Gradskoj areni Zenica?!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Gradska arena 1

Najgledaniji muzički šou u regiji koji mladim zvijezdama daje priliku da pokažu svoj talenat ove godine odlučio je doći i u bosanskohercegovačke gradove, a što je inspirisano pobjedom Kakanjca Amar Jašarspahića koji je odnio titulu pobjednika sedme sezone. Tako je na održanim audicijama vladala prava najezda bh. učesnika koji nisu željeli propustiti priliku koja im se pruža, a veliki broj njih uspio se upravo zahvaljujući sudjelovanju ‘probiti’ na estradnoj sceni.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Budući da gledatelji putem svojih ekrana još od prošle godine prate audicije i takmičenje koje se uveliko emituje, zahvaljujući novom konceptu takmičenja mnogi su zaboravili kako je finalno večer ovog muzičkog šoua bliže nego se čini. Tako Grand produkcija na čelu sa Sašom Popoviće već uveliko traga za idealnom lokacijom koja će biti kruna ovog takmičenja, a ne čudi što se ovih dana intenzivno radi na potpisivanju ugovora da se veliko finale upriliči u Bosni i Hercegovini.

3dlogo_ZvezdeGranda

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kako se od samog starta stiče dojam da je osma sezona takmičenja naklonjena bosanskohercegovačkim učesnicima a čemu u prilog idu brojne prilike koje su pružene takmičarima s ciljem da opstanu, onda je bilo i za očekivati da se na cjelokupnu priču ‘Zvezde Granda’ stavi tačka upravo u nekom od bh. gradova. Kako je Amar Jašarspahić Gile u februaru mjesecu napravio veliki koncert zahvaljujući kojem je okupio blizu 10.000 fanova, Grand produkcija gaji ambicije da bi upravo zenička arena bila idealno mjesto za finalno večer čije su pripreme već u toku. Kako saznaje izvor blizak Portalu, generalni menadžer ‘Zvezda Granda’ za Bosnu i Hercegovinu već radi na pravnim stvarima koje su neophodne da ovo takmičenje svoj epilog doživi u Gradskoj areni Zenica, a što smo u telefonskom razgovoru sa njim željeli i provjeriti. Ipak, ovaj detalj menadžer nije htio demantovati ali ni potvrditi, nastojeći da lokacija i zvaničan datum finalne večeri još uvijek ostane u tajnosti.

Ipak, mnogi učesnici takmičenja na svojim Facebook profilima upravo pozivaju svoje glasače da im budu podrška na putu do velikog finala i zeničke arene. Da li će se u konačnom potpisati ugovor i hoće li zenička publika biti počašćena da finalno večer bude realizovano uživo iz njihvog grada ostaje da se vidi?!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

072info/Magazin Express

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME