Portal 072info

FITNESS ELITE: Najmodernija oprema, ugodan ambijent i stručno osoblje!

Fitness & Aerobic club „Elite Zenica se nalazi u sportskoj dvorani „Arena Zenica’ i nudi vam usluge fitnessa, aerobica, taebo, jacuzzi, masaže, saune…

Elite posjeduje najmoderniju opremu, ugodan ambijent, stručno i ljubazno osoblje, a u njihovom prostoru možete pronaći veliki asortiman suplemenata (hrane za sportiste), welness programe, te programe zdravog mršavljenja.

Treninzi se odvijaju u čistom, lijepo uređenom prostoru u fitness studiju, sa mogućnosti korištenja svlačinoca i tuševa. Posebnost ovog objekta čini aerobic sala, koja je obložena mekim tatami podlogama, gdje treninge Tae Boo-a i aerobika čini sigurnim i podnošljivim.

Posebno je važno da u zimskom periodu raspolažu sa podnim parnim grijanjem, što vježbanje i treninge čini ugodnijim. Dok u proljetnim i ljetnim uslovima čini svježim i ugodnijim sa punim kapacitetom kisika, koje obezbjeđuju izmjena ventilacije i klima uređaji.

U sklopu Fitnes studija nalazi se i wellness program, koji je oprmeljen sa saunom i jacuzzijem. Treninge u Elite klubu radite pod stručnim nadzorom visoko educiranih voditelja, sportista i zdravstvenog osoblja. Programe koje provode u okviru fitness cluba su strogo disciplinovani i tačno dozirani na osnovu mogućnosti i sposobnosti rekreativaca.

Budite i Vi član Fitness-aerobic cluba “Elite”, posjetite ih u Gradskoj areni Zenica svaki dan od 08.00 do 23.00 sata ili ih kontaktirajte na broj telefona 061 813 184.

Pridružite im se na Facebook-u klikom OVDJE.

 [Galleries 392 not found]

Podijelite članak