Portal 072info

FITNESS ELITE Počnite već danas trošiti kalorije sa Taebo treningom! (FOTO)

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ako ste zainteresovani za aktivnosti nakon kojih ćete se osjećati dobro, raspoloženo, biti „puni“ energije, uz to se dobro zabaviti, družiti, ako želite biti zdravi i zadovoljni u svom tijelu i dobro izgledati onda je Taebo trening pravo mjesto za vas.

Taebo je postao jako popularan još davnih 90’tih i od tada je zavladao svijetom kao odličan kardio program koji je trošio 200-300 kalorija na sat više od standardnih kardio/aerobnih treninga (taebo trening utroši 500-800 kalorija u jedan sat treninga).

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Taebo je trening visokog inteziteta vježbanja sa ciljem povećanja snage, mišične/kardiovaskularne izdržljivosti i fleksibilnosti. Treba imati na umu i to da je grupni trening savršeno mjesto da se zabavite, druzite, upoznate nove ljude i zajedno sa njima radite na poboljšanju svog opšteg blagostanja, duše i uma.

Puno prije nego sto se fizički oblikujete primjetit ćete poboljšanja u vašem raspoloženju, koncentraciji i komunikaciji. Ukoliko i niste sportski tip itekako će biti korisno to da se nakon treninga osjećate opušteno, riješeni stresa koji se skupio u toku dana.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Taebo sam po sebi je tip treninga koji je odavno osmišljen i kao takav je podložan izmjenama i prilagođavanju izvedbe velikog broja trenera koji ga praktikuju, tako sad imamo Kickbox treninge, treninge za definiciju, HIIT treninge i sl.

Tako i mi u Fitness ELITE u Areni Zenica imamo varijacije Taebo treninga i treninge mišične izdržljivosti, koji su ukombinovani na provjeren način, u cilju postizanja sportske figure, poboljšanja opšteg zdravstvenog stanja i jačanja muskulature.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4

Ovim treningom ćete također regulisati tlak, masnoće i šećer, osjećate ćete se bolje bez stresnih grčenja mišića, bolova u leđima i ramenima i sl.

Iako je nabolje, za najveći učinak, dolaziti svaki dan i koristiti maksimalnu snagu pri izvođenju vježbi, imat ćete koristi i od toga da dolazite onoliko puta koliko imate slobodnog vremena. Bolje i jedan, nego nijedan trening sedmično.

Naravno, od ovoga će zavisiti i rezultati koje očekujete da imate, ali možete biti sigurni da će rezultati da dođu bez obzira koji način treniranja odaberete.

Na vaše pitanje: Kada je najbolje početi sa treningom? Naš odgovor je: Danas. Na trening U Fitness ELITE u zeničkoj “Areni” možete doći svaki radni dan od 19 sati. Trening traje do 60 minuta. Termini treninga su: ponedjeljak, srijeda i četvrtak: Taebo/Kardio KickBoxing utorak, petak: Trening snage/mišične izdržljivosti

Očekujemo vas! Sve informacije vezane za Fitness ELITE koji se nalazi u Areni Zenica mozete pronaci na OVOM linku Dodatne informacije vezane za kardio KickBoxing treninge, savjete prilikom treniranja i prehrane, možete naći na OVOM LINKU.

Kako to izgleda na jednom od Taebo treninga, pogledajte u fotogaleriji Adisa Alića?!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

[Galleries 816 not found]

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6