Portal 072info

FITNESS KLUB ELITE: Uspješno realizovani ‘Dani otvorenih vrata’

Uvidjeviši potrebu, zbog mnogobrojnih pitanja koja su zaprimali od strane zeničke javnosti, Fitness klub Elite Arena odlučio je organizovati manifestaciju pod nazivom “Dani otvorenih vrata” a koja je imala za cilj približiti dešavanja u ovom klubu onima koji su već ranije iskazali interes; kao i dati odgovor na sva druga pitanja koja su mnogobrojni posjetioci uputili.

Foto: zenica360.ba
Foto: zenica360.ba

Tako je jutros sa početkom u 10.00 sati veliki broj Zeničana i Zeničanki odlučio posjetiti fitness klub u Gradskoj areni, a gdje su imali priliku trenirati besplatno.

Oduševljenje treningom koji su imali priliku odraditi nisu krili, a svakako su od profesionalnog osoblja dobili i sve neophodne informacije vezane za fitness, učlanjenje kao i za seminar o prehrani, suplementaciji i treninzima.

Pored treninga i korisnih informacija koje su im pružene, svi posjetioci uživali su u promociji suplemenata, fitness-a, kao i degustaciji proizvoda koje su mogli i kupiti.

Veliki broj njih iskazao je i interes za učlanjenjem, te su zahvaljujući manifestaciji koja se održala na zavidnom nivou odlučili u svoj život unijeti jednu novu, posve drugačiju promjenu.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box