Portal 072info

FITNESS KLUB ELITE: Uspješno realizovani ‘Dani otvorenih vrata’

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Uvidjeviši potrebu, zbog mnogobrojnih pitanja koja su zaprimali od strane zeničke javnosti, Fitness klub Elite Arena odlučio je organizovati manifestaciju pod nazivom “Dani otvorenih vrata” a koja je imala za cilj približiti dešavanja u ovom klubu onima koji su već ranije iskazali interes; kao i dati odgovor na sva druga pitanja koja su mnogobrojni posjetioci uputili.

Foto: zenica360.ba
Foto: zenica360.ba

Tako je jutros sa početkom u 10.00 sati veliki broj Zeničana i Zeničanki odlučio posjetiti fitness klub u Gradskoj areni, a gdje su imali priliku trenirati besplatno.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Oduševljenje treningom koji su imali priliku odraditi nisu krili, a svakako su od profesionalnog osoblja dobili i sve neophodne informacije vezane za fitness, učlanjenje kao i za seminar o prehrani, suplementaciji i treninzima.

Pored treninga i korisnih informacija koje su im pružene, svi posjetioci uživali su u promociji suplemenata, fitness-a, kao i degustaciji proizvoda koje su mogli i kupiti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Veliki broj njih iskazao je i interes za učlanjenjem, te su zahvaljujući manifestaciji koja se održala na zavidnom nivou odlučili u svoj život unijeti jednu novu, posve drugačiju promjenu.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME