Fizički se obračunali SNSD-ovci

732B812D 774A 459B 9336 8B514815B8B9
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Danas u poslijepodnevnim satima napadnut je direktor ŠG “Visočnik” Janko Golijan iz Han Pijeska koji pored te funkcije obavlja funkciju predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a, funkciju odbornika SO-a, također je i vlasnik pilane “Silvanus”, za šta ga mnogi optužuju da je u sukobu interesa, prenosi BNTV.

Golijanin je napadnut od strane Milorada Mikija Radulovića koji je dugogodišnji član opštinskog odbora SNSD-a. Sukobu je prethodila prepirka između Janka Golijana i Miloradove majke Milje Radulović koja je na kraju eskalirala u fizički obračun.

Po prijavi oštećenog priveden je Milorad Radulović u stanicu policije na saslušanje nakon čega je pušten. Kako saznaje BNTV, Janko Golijan je primljen u Dom zdravlja zbog povreda glave.

Inače sukobi i neslaganja u OO SNSD Han Pijesak traju od vremena nakon lokalnih izbora kada je lokalni SNSD izgubio vlast od SDS-a i od kada su krenula međusobna optuživanja i raskoli unutar stranke SNSD, piše BNTV.

GODISNJICA
MARKETING